- Reaksiyon puanı
- 85,609
- Puanı
- 1,060
Tamam yeter anladık 2 de bir aynı şeyi tekrarlama
Tamam yeter anladık 2 de bir aynı şeyi tekrarlama
Elçini sevmiyorum ben tam ecünnü oElçini seviyoruzya ayoll![]()
![]()
Ecünnü olmayan kadın oyuncular 1 elin 5 parmağını geçmiyorsa ben napayım
![]()
![]()
@Forumdash @xemrexxx @Harunnn60
Senin sevdiklerinden iyiElçini sevmiyorum ben tam ecünnü o![]()
Akşın her bölüm aynı sahneyi çekince farklı bir şey diyemiyoruzTamam yeter anladık 2 de bir aynı şeyi tekrarlama![]()
Gebereydi keşke Celo da bana kalırdı
kız bu @serhatt da hep kendi gibi pasifleri seçiyor çağatay olsun bu celasun olsun napacak ki bunları seçse sabaha ka konuşurlar anca
Sende çok farklı değil seçimlerinkız bu @serhatt da hep kendi gibi pasifleri seçiyor çağatay olsun bu celasun olsun napacak ki bunları seçse sabaha ka konuşurlar anca![]()
sen anlamazsın cadolozSende çok farklı değil seçimlerin![]()
![]()
![]()
Ben onu çok mutlu ederdim
Bunun pasif olduğunu nerenden uydurdun paçozkız bu @serhatt da hep kendi gibi pasifleri seçiyor çağatay olsun bu celasun olsun napacak ki bunları seçse sabaha ka konuşurlar anca![]()
ben anlarımBunun pasif olduğunu nerenden uydurdun paçoz![]()
7 kazmalar![]()
Bu hafta sıra kimde acaba çok büyük merak konusu![]()
Tamam yeter anladık 2 de bir aynı şeyi tekrarlama![]()
kız çukuru çalmışlar 😱 ama buradaki sena daha iyi bizimkiyle değiştirelimSenin sevdiklerinden iyi![]()
![]()
![]()
Açılmıyor bu hoşşikkız çukuru çalmışlar 😱 ama buradaki sena daha iyi bizimkiyle değiştireliminşallah sizi de çalarlar da kurtuluruz
![]()
@xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @Harunnn60 @denizz19 @cookies @Billy Kane @MasacRE- @Maskeli Fedai @Billy Kane @DarkLegenD @ozgur2113
[
@Billy Kane de katılsın çatılarda dolaşıyor zatenkız çukuru çalmışlar 😱 ama buradaki sena daha iyi bizimkiyle değiştireliminşallah sizi de çalarlar da kurtuluruz
![]()
@xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @Harunnn60 @denizz19 @cookies @Billy Kane @MasacRE- @Maskeli Fedai @Billy Kane @DarkLegenD @ozgur2113
[