En İyi 10 Yabancı Dizi Listeniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aynen, mesela TWD'nin kıçına tekmeyi atacaksın. :A FTWD daha başlamadan 2. sıraya koymak da ne bileyim, -lisedeki- sana yakıştıramadım. :A
Ben TWD fanıyım. Fear TWD'yi ilk 2 sezon izledim ve dizi başlamadan baya haberleri açtım geçmişe gidersen ne kadar heyecanlı yorumlar yaptığımı görürsün yani 2.sıraya koymam da şaşıracak bir şey yok yani. :A

Yukarda biraz baktım listelere de Breaking Bad'in 1 veya 2 numara olmadığı herhangi bir listeyi kabul etmiyorum. :A

dizi arayanlar mutlaka listeme bakmalılar bende dizi çokkk:kiki::kiki::kiki:
güncel olan dizilerim 19 tane
1-süpernatural
2-the originals
3-arrow
4-the walking dead
5-the vampire diaries
6-teen wolf
7-the flash
8-grimm
9-sleepy hollow
10-the 100
11-forever
12-witches of east end
13-orphan blac
14-resurrection
15-gotham
16-z-nation
17-dominion
18-constantina
19-blac sails

final yapmış veya iptal olmuş dizilerim 7 tane
1-the tomorrow people
2-almost human
3-believe
4-being human
5-ravenswood
6-dracula
7-mob city

2 tanede beklediğim dizi var
1-the walking dead spinoff
2-colony
nerede parlak var hepsini toplamış görüyon mu @destere sen bile güzel kızları bu ka toplamamışın listende:F
aslında seninle izlediği ortak dizilerin sayısı fazla :)

@Çiğdem- söz söylemeye hakkın yok onun izlediği çöplerin çoğunu sende izliyorsun :)? mesela the 100 :)

birde the originals ı başa almış :Z originals da kalite fışkırıyor :)
Tövbe estafurullah 2014 de bile CW Dizilerimle uğraşıyormuş bunlar 😱😱😱 Originals bitti şimdi mezarından göbek atmaya devam et destere :A :A :A @mrt-06 @Forumdash @Harunnn60 @MasacRE- @cookies @turkuazz

zamanla liste güncelleniyor tabiki mesela şimdi olsa listeme bloodline ı da eklerdim :)

Anladım :) Peki listeni güncelleyecek misin destere ? :)

5 yılda bir güncellemeyi düşünüyorum :)

Benim listemi nasıl buldun ? :) :)
Hahah nedense istemsizce gülesim geldi :F Ne kadar samimi cana yakın bir sohbet :A :A :A @xemrexxx

Benim de Top10 yapasım var ama sıralamakta kararsızlık yaşarım. :A O yüzden ilk 3 yapayım:
  1. Game of Thrones
  2. The Walking Dead (7 ve 8. sezonlar kötü olmasa zirveye alabilirdim)
  3. This Is Us (Çok geç keşfettim keşke daha önce başlasaymışım)

Nasıl TWD'cisin sen :A
Hem TWD’ci hem GoT’çu olunmuyor mu :A

The Walking Dead izlediğim ilk yabancı dizi o yüzden tabii ki yeri hep ayrı olacak. Ama karşılaştırınca bu sonuç çıkıyor. :A 9. sezona ayrı parantez açmalıyız dizi şu anda da kendinş toparladı. :Z

Yok canım olur mu öyle şey, Ben öyle cani bir insan değilim. :A Ama Breaking Bad şaheserine haksızlık yapıldığında ne tepki vereceğimi ben bile kestiremiyorum. :A İzlersen eğer izlediğinde hak vereceksin. :A
İzlesem bile listeye girmesi zor çünkü posterine falan bakınca 'aşırı sıkıcı dizi' izlenimi veriyor. :A :A :A

Bu alana bir cevap yazın...