Bence törenin komple eleştirilmesi gerekiyor@Yiğitt de gıcıklık olsun diye söylüyor zaten. ÇD'yi o da eleştirmişti.
Bence törenin komple eleştirilmesi gerekiyor@Yiğitt de gıcıklık olsun diye söylüyor zaten. ÇD'yi o da eleştirmişti.
@Yiğitt de gıcıklık olsun diye söylüyor zaten. ÇD'yi o da eleştirmişti.
Özgür'e gıcıklık için söylüyorum zaten. Yoksa çok saçma ödüller var, Cem'den Buket'e, Çocuklar Duymasın'da Pınar'a...Bana laf sokacaksan alıntıla bari Ben ödül törenine kalitesiz dedikten hemen sonra böyle bir yorum atıyorsun haliyle üstüme alıyorum ama kıskanılacak hiçbir şeyi yok bu skandal törenin
Yine birkaç kadeh içip gelmiş.Aaa şimdi geldi ve hemen kapattım kanalı tören bitmiştir @xemrexxx @xBUGRAx @Yiğitt @Forumdash @dreamy
Ağlıyor senin Aleyna.Aaa şimdi geldi ve hemen kapattım kanalı tören bitmiştir @xemrexxx @xBUGRAx @Yiğitt @Forumdash @dreamy
@ForumdashAaa şimdi geldi ve hemen kapattım kanalı tören bitmiştir @xemrexxx @xBUGRAx @Yiğitt @Forumdash @dreamy
Yine birkaç kadeh içip gelmiş.
Işık hızıyla kapattım törenin diğer kısımlarını hatırlamıcamAğlıyor senin Aleyna.
Farkında olman güzel ama şu Kanal D’nin her şeyini övünce sinir oluyorum ciddenÖzgür'e gıcıklık için söylüyorum zaten. Yoksa çok saçma ödüller var, Cem'den Buket'e, Çocuklar Duymasın'da Pınar'a...
Övülmeyecek gibi bir kanal değil, o mavi topunun ışıltısı bile ayrı hoş. Kıskananlar çatır çatır çatlasınFarkında olman güzel ama şu Kanal D’nin her şeyini övünce sinir oluyorum cidden
Gülben çıktı ödül vermeye.Aleynağğyı. Konuşmasa iyi kız diyorum hep.