Valla 3-4 gündür netflix dizilerini çıkarıyorum. Şimdi 6-7. bölümleri indiriyorum. Önce Netflix sonra CWOoo sen iyice salmışsın CW de bırakmamışsındır inş yoksa geldiğin yere geri dön @xemrexxx
Valla 3-4 gündür netflix dizilerini çıkarıyorum. Şimdi 6-7. bölümleri indiriyorum. Önce Netflix sonra CWOoo sen iyice salmışsın CW de bırakmamışsındır inş yoksa geldiğin yere geri dön @xemrexxx
Bırakmadım bee, korkudan ne diyeceğini bilmiyor Çukur ocaktan sonra düşünce görür oHidayete mi ermiş 😱
Supernatural , Flash ve Arrowa yetiş zaten noel tatiline giricekler bu haftaValla 3-4 gündür netflix dizilerini çıkarıyorum. Şimdi 6-7. bölümleri indiriyorum. Önce Netflix sonra CW
Dusmesi lazım dizininki @Çiğdem- in seviyesine insin Hogatha parlaklari minciklasinBırakmadım bee, korkudan ne diyeceğini bilmiyor Çukur ocaktan sonra düşünce görür o
Dusmesi lazım dizininki @Çiğdem- in seviyesine insin Hogatha parlaklari minciklasin
Çukur size inat rekor reytinglerle devam ediyor ayollBırakmadım bee, korkudan ne diyeceğini bilmiyor Çukur ocaktan sonra düşünce görür o
Reytingleri yükselirse bende başlarım diziye. Total'de en az 5-6 reytingi görmeli artık. Bu yüzden boşuna Çarşamba yayınlansın dedik herhalde.@Çiğdem- @MEnes @serhatt @turkuazz @Harunnn60 @kerem @xemrexxx @mrt-06 @Forumdash @batuhankaralar
1. Fragman
2. Fragman
Ahmet Kaya faktörü ile bu bölüm uçuşa geçer dizi
Avlu zaten kullanıyor Ahmet kayayı@Çiğdem- @MEnes @serhatt @turkuazz @Harunnn60 @kerem @xemrexxx @mrt-06 @Forumdash @batuhankaralar
1. Fragman
2. Fragman
Bana zaten reytingler düşük diye bu hamle yapıldı geliyor. Sahnenin içeriğini bilmiyorum ama gereksiz acitasyon yapmayacaklarsa ben Ahmet Kaya şarkısına her daim varım.@Çiğdem- @MEnes @serhatt @turkuazz @Harunnn60 @kerem @xemrexxx @mrt-06 @Forumdash @batuhankaralar
1. Fragman
2. Fragman
Şahin tepesi tweetleri de bir garip sanki fan yönetiyor
Onu hiç hatırlatma, o da ayrı facia.Şahin tepesi tweetleri de bir garip sanki fan yönetiyor
Kanal D & Ay Yapım dizileri kalitesiyle Mars'a kadar ulaşırdı, yan kanallarda ne hallere geldi.Çok mutlu ediyor ne ya.
@Forumdash Döndü ona göre @xemrexxxÇok mutlu ediyor ne ya.