Buna olmamış atacak insan evladı daha doğmadı anasının karnından merak etme.Her sene kaliteyi biraz daha düşürmeyi nasıl başarıyorlar acaba asla anlamıyorum. Bir de ülkenin en prestijli ödül töreni deniliyor ama seyirci ruhsuz, herkes ödül alacağını belli ederek geliyor.
Ödüllere asla değinmiyorum. Her zamanki gibi Kanal D programlarına verilen ödüller. Demirören’e geçince yandaş diğer kanallara ödül vermeler... Körler sağırlar birbirini ağırlar modunda gidiyor tören resmen.
Neyse şimdi buna olmamış atan fanlar çıkar elbet
Madur ve madur eden Nasıl bi ödül töreni böyleEn büyük alkışı Sıla ve Ali İhsan Varol aldı.
En iyi yarışma programı Kelime Oyunu, Demirören büyüye büyüye ilerliyor.
Valla her ne kadar seni gıcık etmek için arada JS’ye bulaşsam da sırf Kanal D’de diye Pınar Altuğ’a ve Çocuklar Duymasın’a ödül verilince JS ekibinin emeklerine üzüldüm. Hak ediyorlardı ciddenBuna olmamış atacak insan evladı daha doğmadı anasının karnından merak etme.
Ekibin kafasını taktığını bile zannetmiyorum gülüp geçmişlerdir. Nasıl olsa Twitter'daki yorumlarda görüyoruz halkın asıl favorisini sıkıntı yok.Valla her ne kadar seni gıcık etmek için arada JS’ye bulaşsam da sırf Kanal D’de diye Pınar Altuğ’a ve Çocuklar Duymasın’a ödül verilince JS ekibinin emeklerine üzüldüm. Hak ediyorlardı cidden
Buket Aydın ve Cem Öğretir’e ödül vermelerine değinmiyorum bile
Yine yılın kalitesi, maşallah tüm ünlüler burada... Yine bizi yalnız bırakmadı izleyicimizMadur ve madur eden Nasıl bi ödül töreni böyle
Bana laf sokacaksan alıntıla bari Ben ödül törenine kalitesiz dedikten hemen sonra böyle bir yorum atıyorsun haliyle üstüme alıyorum ama kıskanılacak hiçbir şeyi yok bu skandal töreninÖdül törenimizi kıskananlar çatlasınlar. Yine ünlüler bizden yana olduklarını gösterdi, teşekkürler izleyicilerimize
Daha açıklanmayan kategoriler var o da verilir birazdan.
Aman yılın dizisini bize verdiniz. Bunun için fazla bişey demicem @Çiğdem-Yine yılın kalitesi, maşallah tüm ünlüler burada... Yine bizi yalnız bırakmadı izleyicimiz
@Yiğitt de gıcıklık olsun diye söylüyor zaten. ÇD'yi o da eleştirmişti.Bana laf sokacaksan alıntıla bari Ben ödül törenine kalitesiz dedikten hemen sonra böyle bir yorum atıyorsun haliyle üstüme alıyorum ama kıskanılacak hiçbir şeyi yok bu skandal törenin
Aaa şimdi geldi ve hemen kapattım kanalı tören bitmiştir @xemrexxx @xBUGRAx @Yiğitt @Forumdash @dreamyDaha açıklanmayan kategoriler var o da verilir birazdan.