''The Protector'' Yayın Tarihi Belli Oldu! | Netflix Türkiye

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,610
Puanı
1,061
gdfgdfgdf-png.61392

Netflix’in merakla beklenen ilk Türk orijinal dizisi The Protector’un yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, ilk sezonu 10, ikinci sezonu 8 bölüm sürecek dizinin kadrosunda Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu, Saygın Sosyal ve Mehmet Kurtuluş gibi isimler yer alıyor.

''Hakan: Muhafız'' adıyla yayınlanacak dizi 14 Aralık Cuma günü ilk sezonun tamamıyla izleyiciyle buluşacak...

Az kaldı artık, heyecanlandım :Z

İstanbul’da billboardlara asılmış tarihi ama ben denk gelemedim :A Sadece ilk bölümü değil ilk sezonun tamamını yayınlar Netflix:Z

Diğer sitelere beleşe düştüğü zaman izleriz :D

Ben de az önce billboard'ta gördüm ve konusunu açacaktım ama yine kapılmış.ss

Bu dizinin başarılı olmasını çok ama çok istiyorum. Umarım kaliteli bir yapım olur da beklememize değer. :D

Efsane süper bir haber bu. Kesinlikle tutacaktır. Bende izleyeceğim

Fragmanı hayal kırıklığına uğratsa da yine de şans vereceğim. Umarım iyi bir proje olmuştur. :D

gdfgdfgdf-png.61392

Netflix’in merakla beklenen ilk Türk orijinal dizisi The Protector’un yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını O3 Medya'nın üstlendiği, ilk sezonu 10, ikinci sezonu 8 bölüm sürecek dizinin kadrosunda Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu, Saygın Sosyal ve Mehmet Kurtuluş gibi isimler yer alıyor.

''Hakan: Muhafız'' adıyla yayınlanacak dizi 14 Aralık Cuma günü ilk sezonun tamamıyla izleyiciyle buluşacak...

İstanbul’da billboardlara asılmış tarihi ama ben denk gelemedim :A Sadece ilk bölümü değil ilk sezonun tamamını yayınlar Netflix:Z

Özlemiştik Çağatay'ı :bhr:

Merakla bekliyorum bu diziyi.:)

Bu dizinin başarılı olmasını çok ama çok istiyorum. Umarım kaliteli bir yapım olur da beklememize değer. :D

Fragmanı hayal kırıklığına uğratsa da yine de şans vereceğim. Umarım iyi bir proje olmuştur. :D
kiz @Çiğdem- , @MasacRE- ile @serhatt i tut ekrana yapismasinlar :A şu tombalak kadın @destere olabilir mi ebat olarak bire bir aynı Çağatayi minciklamak için kılık değiştirmiş olabilir :A @Harunnn60 @cookies @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane @Maskeli Fedai @DarkLegenD

Dtjr_mXW0AAFkAR.jpeg
DtjveY3WsAAmgGX.jpeg

kiz @Çiğdem- , @MasacRE- ile @serhatt i tut ekrana yapismasinlar :A şu tombalak kadın @destere olabilir mi ebat olarak bire bir aynı Çağatayi minciklamak için kılık değiştirmiş olabilir :A @Harunnn60 @cookies @Aserat @xBUGRAx @Billy Kane @Maskeli Fedai @DarkLegenD

Ekli dosyayı görüntüle 63467 Ekli dosyayı görüntüle 63468
@destere Çağatay için değilde şu ecünnü için kılık değiştirmiştir :A :A :A
dtjvey3wsaamggx-jpeg.63468

Merakla bekliyorum bu diziyi.:)

Efsane süper bir haber bu. Kesinlikle tutacaktır. Bende izleyeceğim

@destere Çağatay için değilde şu ecünnü için kılık değiştirmiştir :A :A :A
dtjvey3wsaamggx-jpeg.63468

O kadar düştü demek :A

kız sizi niye çağırmamışlar galaya yazık bir yanınız şişecek :A
DtqrJCrW4AA0ssZ
Dtq1sKdWkAQ0Zgf
Dtq1qwHWsAEp7FI
Dtq1qGGW0AE8C_F
Dtq1rUfWsAEcEi_
DtrIvP6XcAEJghk
Dtq1ufvX4AEDLDF
DtrS5gaW0AAuz4I
DtqZ-L-X4AA7zBK

@destere @masacre- @xBUGRAx @denizz19 @cookies @DarkLegenD @MEnes @Ahmed @ozmoturk @dreamy @maskeli fedai @billy kane