Çukur - 45. Bölüm Yorumları | 2. Sezon 12. Bölüm

serhatt

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
86,339
Puanı
1,060
Show TV'nin sevilen dizisi "Çukur" 45. bölümüyle bu akşam Show TV'de ekranlara gelecek!

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği,yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı dizinin başrollerinde Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Erkan Avcı, Berkay Ateş, Necip Memili gibi isimler yer alıyor.

"Çukur"un 45. bölümüyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.

DteZGVHWsAE6YS2.jpg:large

Tüm fav10 üyelerine karşı Çiğdemle ben :A

Yasak-Elma-31370-promo-image-19fadde5-d1d3-492a-abe3-5c28f5ba2eca.jpg
Aaa senin paylaştığın bir video vardı eskiden @xemrexxx :A Parlaklar bana çok güzelsin falan diyip tamda hatırlamıyorum benli komik bir şey paylaşmıştın muhteşem yüzyıl oyucuları vardı sanırım videoda bulursan at aklıma o geldi :A :A :A @Harunnn60

karakuzular organ mafyası çıktı baykal'ın ölümü gösterilmemişti kesin onun organlarınıda almışlardır karakuzular :D :D

Aaa senin paylaştığın bir video vardı eskiden @xemrexxx :A Parlaklar bana çok güzelsin falan diyip tamda hatırlamıyorum benli komik bir şey paylaşmıştın muhteşem yüzyıl oyucuları vardı sanırım videoda bulursan at aklıma o geldi :A :A :A @Harunnn60
Aaa hatırladım bende :A @xemrexxx video yapmıştı hatta, youtube 'de vardır :A

karakuzular organ mafyası çıktı baykal'ın ölümü gösterilmemişti kesin onun organlarınıda almışlardır karakuzular :D :D
Aaa bence bunu yapan Çeto yanı Mahsunun onlara değer verdiğini görüyoruz ama Çeto vermiyor yanı Mahsunun bundan haberi yoktur ayrıca ben Çetonun Mahsundan gizli bir büyük patrona çalıştığını düşünüyorum :A :A :A

Aaa bu Aliço neden para çantasını vermiyor Yamaçlara :F Yamaçlar maddi olarakta güçlenecekler :A @xemrexxx @MasacRE- @serhatt @kerem
Çünkü güçlenmemeleri lazım, ezik ezik dolanmaları lazım sezon sonuna kadar :A Peki benden sana bir soru. Bölümün başında karakuzular evi basacağı zaman Yamaç çıkıp yürüdü ya. O esnada onu takip eden üç tane karakuzu niye arkadan sıkıp öldürmedi de Yamaç'ın önüne dönmesini bekleyip silahlarını kaptırdı? :A

Aha bak burası, var mı cevaplamak isteyen? :A @xemrexxx @serhatt

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy