Çukur - 45. Bölüm Yorumları | 2. Sezon 12. Bölüm

Çünkü güçlenmemeleri lazım, ezik ezik dolanmaları lazım sezon sonuna kadar :A Peki benden sana bir soru. Bölümün başında karakuzular evi basacağı zaman Yamaç çıkıp yürüdü ya. O esnada onu takip eden üç tane karakuzu niye arkadan sıkıp öldürmedi de Yamaç'ın önüne dönmesini bekleyip silahlarını kaptırdı? :A

Aha bak burası, var mı cevaplamak isteyen? :A @xemrexxx @serhatt
Çünkü Yamaç ölse dizi biter bee :A :A :A

cumali koçovalı karakterinin giriş ve şimdiki hali temsili değil :D:D @Çiğdem-
WqV4B8.jpg

Hüseyin bile değil şimdiki hali eşittir Şükrü. Yamaç'a yancı olup çıktı koskoca Cumali Koçovalı :A @Çiğdem-

%C5%9E%C3%BCkr%C3%BC-Koruyucu-kimdir-ka%C3%A7-ya%C5%9F%C4%B1nda-boy-kilo-aslen-nereli-biyografi.jpg
cumali koçovalı karakterinin giriş ve şimdiki hali temsili değil :D:D @Çiğdem-
WqV4B8.jpg
İlk 2 bölümde olan ağırlığını 3.bölümle birlikte yitirdi :A Yamacın emrine giriceğini düşünüyorduk zaten ama bunu çok çabuk yaptılar Yamaç el falan kaldırıyor bildiğin çocuk gibi azarlıyor 46 yaşındakı adamı :A :A :A

İlk 2 bölümde olan ağırlığını 3.bölümle birlikte yitirdi :A Yamacın emrine giriceğini düşünüyorduk zaten ama bunu çok çabuk yaptılar Yamaç el falan kaldırıyor bildiğin çocuk gibi azarlıyor 46 yaşındakı adamı :A :A :A
Ee koskoca süper kahraman Yamaç efendi varken kim ne yapsın Cumali'yi :A Koy Yamaç'ı CW'ye gram sırıtmaz :A

Ee koskoca süper kahraman Yamaç efendi varken kim ne yapsın Cumali'yi :A Koy Yamaç'ı CW'ye gram sırıtmaz :A
Ödülü Vartolu kazanmış sanırım ama ezilmesin diye Arasla ortak vericeklermiş diye duydum :A :A :A Kendi başrol oldu dizide başkasına başrol ödülünü verdirmez ama oy çoğunluğu büyük ihtimalle Vartoluda bu ikisinin alıcak olmasıda bu yüzden Erkana tek yedirmezler :A :A :A

Ödülü Vartolu kazanmış sanırım ama ezilmesin diye Arasla ortak vericeklermiş diye duydum :A :A :A Kendi başrol oldu dizide başkasına başrol ödülünü verdirmez ama oy çoğunluğu büyük ihtimalle Vartoluda bu ikisinin alıcak olmasıda bu yüzden Erkana tek yedirmezler :A :A :A
Onu bilemeyeceğim, senin gibi kuduruklar Yamaç memelerini açınca ona oy atmışlardır sonuçta :A

Eğer Yamaç kazansaydı Erkanı ödüle ortak falan etmezlerdi :F İkisi alırsa eğer bilinki kazanan Erkan ama Yamaç tek ona verdirmez o konuda haksızda değil :A :A :A
O olayın hangi kategoride olduğu bile belli değil, belki bambaşka bir şey çıkacak 1136516 tane kategori var :A

O olayın hangi kategoride olduğu bile belli değil, belki bambaşka bir şey çıkacak 1136516 tane kategori var :A
En iyi başrol erkek ödülüymüş :F Eğer o ödülü ikisi alırsa Erkan kazandı Yamaça ezilmesin diye ortak ettiler derim başkasına beni ikna edemezler :A :A .A

En iyi başrol erkek ödülüymüş :F Eğer o ödülü ikisi alırsa Erkan kazandı Yamaça ezilmesin diye ortak ettiler derim başkasına beni ikna edemezler :A :A .A
O nerede yazıyor ben bir kategoride uzlaşamadılar iki kişiye verdiler ödülü diye gördüm sadece :A

Vartolu alır inş erkek oyuncu ödülünü dedim . Ben ona kullanmıştım @Aserat Aras ile ikisine verilicek diye konuşuluyor dedi :A :A :A
Söylentiymiş işte sadece belli değil :A Bu arada ben Haluk Bilginer'e oy kullanmıştım, iki kişi ise Haluk Bilginer ile Erkan Kolçak olsa ne güzel olur ama ne anlar bu millet kaliteden :A

Söylentiymiş işte sadece belli değil :A Bu arada ben Haluk Bilginer'e oy kullanmıştım, iki kişi ise Haluk Bilginer ile Erkan Kolçak olsa ne güzel olur ama ne anlar bu millet kaliteden :A
Aaa iki kişiye oyları eşit diye değil Aras ezilmesin diye Erkana ortak edecekler benim düşüncem bu tabi ikisine verilirse ozaman geçerli olur sözüm :A :A :A

Sende gidip moruk adama atmışsın :F

Aaa iki kişiye oyları eşit diye değil Aras ezilmesin diye Erkana ortak edecekler benim düşüncem bu tabi ikisine verilirse ozaman geçerli olur sözüm :A :A :A

Sende gidip moruk adama atmışsın :F
Terbiyesiz hadsiz, koskoca Haluk Bilginer'e moruk demeye utanmıyor musun 😱

giphy.gif