Ozaman düğüne Musti sözünü alıyorum![]()
![]()
![]()
fındık bahçesinde kır düğünü yapıcaz ne davetiyesi? isteyen herkese açık sadece kertenkelelere yasaksandalye olur ama Davetli olmaz![]()
Ozaman düğüne Musti sözünü alıyorum![]()
![]()
![]()
fındık bahçesinde kır düğünü yapıcaz ne davetiyesi? isteyen herkese açık sadece kertenkelelere yasaksandalye olur ama Davetli olmaz![]()
sizin gibi iki tipsizin evlendiğini gören kimse gelmez o paçoz düğünefındık bahçesinde kır düğünü yapıcaz ne davetiyesi? isteyen herkese açık sadece kertenkelelere yasak![]()
sizin gibi iki tipsizin evlendiğini gören kimse gelmez o paçoz düğüne![]()
Yazın fındık vakti yapalım gelenlere fındık toplatırızfındık bahçesinde kır düğünü yapıcaz ne davetiyesi? isteyen herkese açık sadece kertenkelelere yasak![]()
harika fikir bari masraflarını karşılasınlar onca masraf edeceğiz gereksiz şahsiyetlereYazın fındık vakti yapalım gelenlere fındık toplatırız![]()
![]()
![]()
Evet 2 cimri evlenrise böyle olurharika fikir bari masraflarını karşılasınlar onca masraf edeceğiz gereksiz şahsiyetlerefındık toplayıp bişeye yarasınlar
![]()
Çok zekisinYazın fındık vakti yapalım gelenlere fındık toplatırız![]()
![]()
![]()
Sizden olacak yaratık dünyanın sonunu getirecek kesin
Görmek istemiyorum
Ucube olurGörmek istemiyorum![]()
Ucube olur![]()
Dünyanın en cici hayvanı olur beeGörmek istemiyorum![]()
Kiz sen mi doğurucan destere mi yanliz ortada belirsizlik varDünyanın en cici hayvanı olur bee![]()
Hhaha onu bende bilmiyorumKiz sen mi doğurucan destere mi yanliz ortada belirsizlik var![]()
@destere İle çocuğumuz @batuhankaralar olur diyorsun tam tımarhanelik aileboyle olur çocuklarıEkli dosyayı görüntüle 63361