Ozaman düğüne Musti sözünü alıyorum
fındık bahçesinde kır düğünü yapıcaz ne davetiyesi? isteyen herkese açık sadece kertenkelelere yasaksandalye olur ama Davetli olmaz
Ozaman düğüne Musti sözünü alıyorum
fındık bahçesinde kır düğünü yapıcaz ne davetiyesi? isteyen herkese açık sadece kertenkelelere yasaksandalye olur ama Davetli olmaz
sizin gibi iki tipsizin evlendiğini gören kimse gelmez o paçoz düğünefındık bahçesinde kır düğünü yapıcaz ne davetiyesi? isteyen herkese açık sadece kertenkelelere yasak
sizin gibi iki tipsizin evlendiğini gören kimse gelmez o paçoz düğüne
Yazın fındık vakti yapalım gelenlere fındık toplatırızfındık bahçesinde kır düğünü yapıcaz ne davetiyesi? isteyen herkese açık sadece kertenkelelere yasak
harika fikir bari masraflarını karşılasınlar onca masraf edeceğiz gereksiz şahsiyetlere fındık toplayıp bişeye yarasınlarYazın fındık vakti yapalım gelenlere fındık toplatırız
Evet 2 cimri evlenrise böyle olur : A @serhattharika fikir bari masraflarını karşılasınlar onca masraf edeceğiz gereksiz şahsiyetlere fındık toplayıp bişeye yarasınlar
Çok zekisinYazın fındık vakti yapalım gelenlere fındık toplatırız
Sizden olacak yaratık dünyanın sonunu getirecek kesinEvet 2 cimri evlenrise böyle olur : A @serhatt
Görmek istemiyorum
Ucube olurGörmek istemiyorum
Ucube olur
Dünyanın en cici hayvanı olur beeGörmek istemiyorum
Kiz sen mi doğurucan destere mi yanliz ortada belirsizlik varDünyanın en cici hayvanı olur bee
Hhaha onu bende bilmiyorumKiz sen mi doğurucan destere mi yanliz ortada belirsizlik var
@destere İle çocuğumuz @batuhankaralar olur diyorsun tam tımarhanelik aile @serhattboyle olur çocukları Ekli dosyayı görüntüle 63361