Azz sonra" gelmemiş galiba hiç
Bildirimler sadece 1 ay olanları gösteriyor. Ben online olana kadar bu uçmuş ama en son hangi bölümde yorumum kalmış bakayım derken gördüm bunuda
Gelelim 9dan 15e olan toplu yorumuma
Dizinin süresi çok uzun ve her bölüm Demir'in Yılmaz'ı öldürme çabaları sıkmaya başladı. Ben birbirlerini öldürmeden başka türlü çatışma intikam beklerdim. Yılmaz'a yeni biri gelecek diye duymuştum.
Züleyha'nın Yılmaz ile ilk karşılaşma sahneleri güzeldi. Yılmaz için kendini arabadan atan Züleyha ve oğlunu alıp kaçmaya çalışan gözü kara Züleyha zamanla Demir'e boyun eğip defalarca Yılmaz'a gerçekleri söyleme fırsatı yakalamışken değerlendiremedi. Tamam oğlu için belki böyle susmayı tercih etti ama bilmeliydiki Yılmaz ne olursa olsun onları korurdu. Züleyha hem Yılmaz'ı sevip hem de Demir ile mutlu aile pozu veriyor (ona pijama bile dikip Demir'ide seviyor gibi görünüyor). Züleyha bizimde kafalarımızı karıştırıyor
Dün Yılmaz için hemşire kılığına girip sevdiğini belli ediyorsun ama bir yandanda Demir'i seven hallerin var. Sarılmalar öpmeler falan.
Geçen bölümde Demir ve arkadaşı kavga ederken tahmim etmiştim dümen olduğunu. Bende arkadaşı iyi diyordum. O da kendini bozdu.
Gülten'e gelelim şimdi. Ne çektin be Gülten! Doktorla adı anıldı üstüne hırsız damgası yedi, ölüme bile gitti ama en sonunda Yılmaz'ın yanına gitti ama zamanla nihayet Yılmaz sevdasından "vazgeçti". o kaşık neyseki özgürlüğe kavuştu
Şermin'de sıra. Ah be kadın, Demir nihayet sana güvenip yanına çocuğunu bıraktı sana para verdi ama sen ne yaptın? gidip Veli'ye kaptırdın
Arkadaşıda kendiside safın önde gidenleri
Takı olayında da eline yüzüne bulaştırdı.
Hünkâr hanıma gelelim: Bir yanı iyi bir yanıda tehlikeli biri. O da Yılmaz ve Demir çatışmasımdan nasibini alıp ölümden döndü. Fekkeli'de bu vesileyle ölmediğini belirtmiş oldu. Ikisinin mevzusunu daha öğrenemedik ve umarım Demir, Fekkeli'nin oğlu falan değildir. Oğlu çıkarsa bu işte en kârlı Şermin çıkar
Gaffur ve Saniye, dizideki en iyi oyunculuklar diyebilirim. Rollerine çok iyi uyum sağlamışlar. Gaffur'la Saniye şu Gülten olayında kırk takla attılar
Yalnız bebek konusunda Gaffur'un Saniyeyi teselli ettiği sahneler çok duygusaldı
Hünkâr dünkü bölümde muhteşemdi. Kimseye boyun eğmiyor ve herkesi susturmasını çok iyi beceriyor.
Bu kadar yorum yeterlidir herhalde
@Yiğitt
Edit: ne yazmışım be
Şuan aklıma gelenlerdi bunlar. Az daha eski bölümleri hatırlamaya çalışsam bir bukadar daha yazardım herhalde