İzle de yorum yap o zaman, kaliteden mahrum kalma
üç vakte kadar sekizinci bölümü halledeceğim
İzle de yorum yap o zaman, kaliteden mahrum kalma
Dizi o kadar hızlı ilerliyor ki, taa ne zaman sonra olacak dedilerim kısa sürede oluyor.Sonunda züleyha ile yılmaz karşılaşıyor ben 1237484893 bölüm bekleriz diye düşünmüştüm
Yılmaz bence görmezden gelecek8.bölümü bugün bitirmiştim fragman muhteşem valla sonunda Züleyha ile Yılmaz karşılaşacaklar
Yılmaz bence görmezden gelecek
@vadikızı dün gayet iyiydi ama süresi çok uzun dizinin umarım 2 sa olur..
Gülten sürekli ağlamasıyla ve herşeyi eline yüzüne bulaştırmasıyla sinir ediyor beni10. BÖLÜM
Son sahne şok oldu. Yılmaz, Hünkar'ı vurdu. Demir de Yılmaz'ı vurdu, ana baba günü oldu orası. 😱
Yılmaz ve Züleyha karşılaştı, mektuplaşmaya çalıştılar ama Gülten beceremedi. Gaffur da hemen Demir'e yetiştirdi.
Durgun bir bölümdü biraz ama akıyor dizi ya.
Ben seviyorum Gülten'i, temiz kalbi yeter. Yakında Yılmaz ile evlenecekler, at fava bekleGülten sürekli ağlamasıyla ve herşeyi eline yüzüne bulaştırmasıyla sinir ediyor beni
Onunla değil şerminin kızıyla evlenecekBen seviyorum Gülten'i, temiz kalbi yeter. Yakında Yılmaz ile evlenecekler, at fava bekle
Şerminin kızı küçük kalır ona, bence onunla Fekeli'nin oğlu evlenir.Onunla değil şerminin kızıyla evlenecek
Spoiler vermeyeyim, izle bakalım onuncu bölümü de. Senin Gülten'inin başına gelenleri görsekiz ve dokuzuncu bölümleride izledim @Dosi @Yiğitt son surat günceli yakalamaya geliyorum
sekizinci bölümde yılmaz intikam almak için demiri kulübeye bağlayıp yanında odun yaktı demir ne biçim heyecanlandı odun sönerse soğuktan donacaktı az kalsın neyseki son anda yılmazın bonus olarak bıraktığı çakıyla kurtuldu
dokuzuncu bölümde daha üçüncü bölümden tahmin ettiğim üzere yılmaz zengin şirket sahibi olarak ihale kazanıp intikam alma derdindeydi ??
bölüm sonunda züleyha yılmaz kazmasıyla karşılaştı acaba neler olacak hepsi azz sonra