Atv iyice bozdu Eşkiya bitince kanalla ilgimi kesecem eskiden sadece Atv izlerdikŞahin Tepesi çöker demiştik. @kerem
Atv iyice bozdu Eşkiya bitince kanalla ilgimi kesecem eskiden sadece Atv izlerdikŞahin Tepesi çöker demiştik. @kerem
Ağır dram kaldırmıyor bünyen senin de benim gibiAtv iyice bozdu Eşkiya bitince kanalla ilgimi kesecem eskiden sadece Atv izlerdik
Çok iç karartıcı diziler o türler @MasacRE- izliyor bu diziyede bayılırAğır dram kaldırmıyor bünyen senin de benim gibi
Anma o uğursuzu
Ben ne zaman böyle dizileri izlemişim yalancı şeyÇok iç karartıcı diziler o türler @MasacRE- izliyor bu diziyede bayılır
Anma o uğursuzu
Rıza Baba intikam için hastaneden kaçıyor. Artık gerisini sen düşün.Fragmanlara Muhteşem Zibidilere bakarkan denk geliyorum Rıza baba dövülüyor Alinin kızı kaçırılıyordu eğer bu olaylar haftaya devam edecekse kapanmadıysa 10 üstü rahat gelir @pompy @papuleoo @ömer karataş
Yazar burada Kerem Çatay akıllanmamış diyor.Şahin Tepesi kötü başlamış. İzlemedim ama Erkenci Kuş ve İkizler Memo Can adlı dizimsilerden daha az izlenmesi gerçekten utanç verici. Çarşamba günü Star'da başlasa daha iyi reytingler görebilirdik ama Ay Yapım daha 8. Gün'ün toprağı kurumadan yine gitti ATV'ye verdi diziyi. Bir de İstanbullu Gelin ve Kızım'la aynı kitleye hitap edince sonuçlar ortada. Umarım yükselir de yazık olmaz kadroya.
Kızım ve Yemekteyiz yine TV8'i coşturmuş. Yol Ayrımı da fena gitmemiş.
Gülperi tüm heyecanı fragmana koymuş bölüm çok yavaş tempoluydu normal haftaya asıl artış gelir millet Can öldü mü diye merak ediyoŞahin Tepesi kötü başlamış ama güne baktığımızda 5 rakibide 5 üstü oranlar alıyor pek de şok olmadım. Acayip sürükleyiciydi ilk bölümü tekrarlarla seyirciyi çeker.
Aşk ve Mavi ağır total olunca haliyle Arka Sokaklar'a kaçmış kitlesi.
Gülperi o fragmana yükselememiş Şahin Tepesi varken daha da bu oranların ötesine çıkamaz.
Bugüne Fox dizi koyarsa kendi ayağına sıkar.
Tek grup mu? Abc1’de 6 reytinge yaklaşmış, AB’de 5’e yaklaşmış. ÇatlaKoca 7 gün içinde tek başarınız sadece bir gün bir grupta iyi reyting bravo gerçekten çok başarılı bir kanal
Sanki yeni başlamış diziden bahsediyorsun ha Bilmiyoruz sanki Arka Sokaklar'ın reytingleriniTek grup mu? Abc1’de 6 reytinge yaklaşmış, AB’de 5’e yaklaşmış. Çatla
Seni TOTAL grubundaki +9.30 reytingli tabloya bakmaya davet ediyorum, duduşlarından da susman için öpüyorum.Sanki yeni başlamış diziden bahsediyorsun ha Bilmiyoruz sanki Arka Sokaklar'ın reytinglerini
ezel karadayı gibi diziler yapılsa tutar ATV'de de benceNe diyorsak o.
(Ay Yapım - atv uyumsuzluğu)
(Vatanım Sensin gençlerinin balonlarının patlaması )
(Günlük dizi gibi konu)
(Parfüm reklamı gibi teaser)
Vurgun gelsin de Cuma dengesi nasıl değiştirilir göstersin. Fatih Portakal tebrikler...
Uzak dur duduşlarımdanSeni TOTAL grubundaki +9.30 reytingli tabloya bakmaya davet ediyorum, duduşlarından da susman için öpüyorum.