23 Kasım 2018 Cuma Reyting Sonuçları

Sen izlediğine göre doğru ad koymuşum :A :A :A @xemrexxx
DsomFoFXcAAXoxk.jpeg

Şahin Tepesi kötü başlamış. İzlemedim ama Erkenci Kuş ve İkizler Memo Can adlı dizimsilerden daha az izlenmesi gerçekten utanç verici. Çarşamba günü Star'da başlasa daha iyi reytingler görebilirdik ama Ay Yapım daha 8. Gün'ün toprağı kurumadan yine gitti ATV'ye verdi diziyi. Bir de İstanbullu Gelin ve Kızım'la aynı kitleye hitap edince sonuçlar ortada. Umarım yükselir de yazık olmaz kadroya.

Kızım ve Yemekteyiz yine TV8'i coşturmuş. :Z Yol Ayrımı da fena gitmemiş.

Şahin Tepesi kötü başlamış. İzlemedim ama Erkenci Kuş ve İkizler Memo Can adlı dizimsilerden daha az izlenmesi gerçekten utanç verici. Çarşamba günü Star'da başlasa daha iyi reytingler görebilirdik ama Ay Yapım daha 8. Gün'ün toprağı kurumadan yine gitti ATV'ye verdi diziyi. Bir de İstanbullu Gelin ve Kızım'la aynı kitleye hitap edince sonuçlar ortada. Umarım yükselir de yazık olmaz kadroya.

Kızım ve Yemekteyiz yine TV8'i coşturmuş. :Z Yol Ayrımı da fena gitmemiş.
Yazar burada Kerem Çatay akıllanmamış diyor.:F

Şahin Tepesi kötü başlamış ama güne baktığımızda 5 rakibide 5 üstü oranlar alıyor pek de şok olmadım. :D Acayip sürükleyiciydi ilk bölümü tekrarlarla seyirciyi çeker.

Aşk ve Mavi ağır total olunca haliyle Arka Sokaklar'a kaçmış kitlesi. :F

Gülperi o fragmana yükselememiş Şahin Tepesi varken daha da bu oranların ötesine çıkamaz.

Bugüne Fox dizi koyarsa kendi ayağına sıkar. :D
Gülperi tüm heyecanı fragmana koymuş bölüm çok yavaş tempoluydu normal haftaya asıl artış gelir millet Can öldü mü diye merak ediyo :A

Ne diyorsak o. :A

(Ay Yapım - atv uyumsuzluğu)
(Vatanım Sensin gençlerinin balonlarının patlaması :Z)
(Günlük dizi gibi konu)
(Parfüm reklamı gibi teaser)

Vurgun gelsin de Cuma dengesi nasıl değiştirilir göstersin. :A Fatih Portakal tebrikler...
ezel karadayı gibi diziler yapılsa tutar ATV'de de bence