Senin dışında kim izler ki?![]()
İlk gece kalpten ölür bu bunak![]()
Benim bildiğim tek garip bu vlla
Senin dışında kim izler ki?![]()
İlk gece kalpten ölür bu bunak![]()
Benim bildiğim tek garip bu vlla
Serhat da diziyi bıraktı, bitek senden diss gelecek artık.Ab ve abc1 de 1. Yiz![]()
dün akşam herşey açığa çıktı yeter artıkSerhat da diziyi bıraktı, bitek senden diss gelecek artık.![]()
dün akşam herşey açığa çıktı yeter artık![]()
gerçek hayatta harunu ve seni elde edemeyen serhat dün akşam da ülfet olarak kaybetti tabi bırakırSerhat da diziyi bıraktı, bitek senden diss gelecek artık.![]()
Kimseyi elde etmek gibi bi niyetim yokgerçek hayatta harunu ve seni elde edemeyen serhat dün akşam da ülfet olarak kaybetti tabi bırakır![]()
Benim bildiğim tek garip bu vlla![]()
![]()
ettenşin pilizzz Queen Esma Boran konağına muhteşem bir dönüş yapıyor şimdi rakipler düşünsün gerçi dizinin alanı ab ve abc1 de rakibi yok ama olsunSerhat da diziyi bıraktı, bitek senden diss gelecek artık.![]()
İlk haftalar yüksek alsa da düşer falcon crestBu hafta görecek rakibi Esmoş![]()
Zirveler bizim kolay kolay inmeye niyetimiz yok :aİlk haftalar yüksek alsa da düşer falcon crest![]()
Zirvede birlikteyiz
Elleri çirkin duruyor gerçektenZirvede birlikteyiz![]()
Evet gerçekten çirkin ama diğer her yeri müko olduğundan ellerinin çirkinliğini yok ediyorElleri çirkin duruyor gerçektenhaber çıkınca saçma demiştim ama kötü duruyor o vücuda bir analiz yapalım konseyi toplayıp
@xBUGRAx @Çiğdem- @Yiğitt @Harunnn60 @vadikızı
Görünmeyen yerleri var amaEvet gerçekten çirkin ama diğer her yeri müko olduğundan ellerinin çirkinliğini yok ediyor![]()
Oraları gördüm ben merak etmeGörünmeyen yerleri var ama![]()
Toton acik uyumussun yineOraları gördüm ben merak etme![]()
Bişey biliyorum da konuşuyorum heraldeToton acik uyumussun yine![]()
Aaa gerçekten büyük gün geldi demekZirvede birlikteyiz![]()