Harunnn60 Geri Döndü!

Başka bir emoji kullandığını ilk kez görüyorum? 😱 @xemrexxx @Harunnn60 @Çiğdem- @serhatt

@pompy @destere Arada yapıyor öyle bizde hala alışamadık :A :A :A @xemrexxx @Harunnn60

Ahahah yanlışlıkla olmştur :A

Yanlışla atmıştım. :A

Çok çok sevineceği bir şey olursa '' :Z '' şunu koyar @destere :A Oda ben ölürsem yada @Çiğdem- evlenelim filan derse anca :A

en doğru tahmini gaga ve serhat yapmış bu karışıklıkta..., onun için istemedende olsa harikasını attım gagaya:)
o emojinin benimle alakası yok yanlışlıkla öyle bişey çıkmıştır ortaya? beni temsil etmeyen hatta nefret ettiğim bir şekil:)

gaganın dediği gibi genelde ben standart emoji kullanırım sadece harika haberler aldığımda ise gaganında örnekde belirttiği şekilde hoplayıp zıplayanı kullanırım, diğerleri benimle uzaktan yakından ilgisi olmayan şeyler olursada kazayla olmuştur :)

Son düzenleme:
en doğru tahmini gaga ve serhat yapmış bu karışıklıkta..., onun için istemedende olsa harikasını attım gagaya:)
o emojinin benimle alakası yok yanlışlıkla öyle bişey çıkmıştır ortaya? beni temsil etmeyen hatta nefret ettiğim bir şekil:)

gaganın dediği gibi genelde ben standart emoji kullanırım sadece harika haberler aldığımda ise gaganında örnekde belirttiği şekilde hoplayıp zıplayanı kullanırım, diğerleri benimle uzaktan yakından ilgisi olmayan şeyler olursada kazayla olmuştur :)
@Harunnn60 Sen aktif olmayınca yine kayıplara karıştı :( Hadi geceleri buluşalım Harunda gelsin destereyi gece yakalayabilirsin Harun onsuz forudman tat almadını biliyoruz alamancı @kerem e şok olsun :A :A :A @xemrexxx

Senin ciğerini bilirim ben :A

@Çiğdem- @xemrexxx Kıyamıyor da bana görüyorsunuz dimi :A Kalp filan atmaya başlamış.:bhr:

@Harunnn60 Sen aktif olmayınca yine kayıplara karıştı :( Hadi geceleri buluşalım Harunda gelsin destereyi gece yakalayabilirsin Harun onsuz forudman tat almadını biliyoruz alamancı @kerem e şok olsun :A :A :A @xemrexxx
gaga @Harunnn60 nefretten intikamdan besleniyor tabi:) bizde forumda olmayınca kin kusacak yer bulamıyor sıkılıyor gagacık, o yüzden yazan yerleri büzüşmüştür :)

Ki @destere 1.30 da gelmiş sen 3.30 da gece demek aradaki sürede yine işi pisirdiniz @Harunnn60 sizi izleyecekti:
Sen gözetlesene benim yerime :A
@xemrexxx zaten hep peşimizde :A :A :A @destere
6792evUP_400x400.jpg