Ahahah yanlışlıkla olmştur
@Harunnn60 Sen aktif olmayınca yine kayıplara karıştı Hadi geceleri buluşalım Harunda gelsin destereyi gece yakalayabilirsin Harun onsuz forudman tat almadını biliyoruz alamancı @kerem e şok olsun @xemrexxxen doğru tahmini gaga ve serhat yapmış bu karışıklıkta..., onun için istemedende olsa harikasını attım gagaya
o emojinin benimle alakası yok yanlışlıkla öyle bişey çıkmıştır ortaya? beni temsil etmeyen hatta nefret ettiğim bir şekil
gaganın dediği gibi genelde ben standart emoji kullanırım sadece harika haberler aldığımda ise gaganında örnekde belirttiği şekilde hoplayıp zıplayanı kullanırım, diğerleri benimle uzaktan yakından ilgisi olmayan şeyler olursada kazayla olmuştur
Senin ciğerini bilirim benen doğru tahmini gaga ve serhat yapmış bu karışıklıkta..., onun için istemedende olsa harikasını attım gagaya
o emojinin benimle alakası yok yanlışlıkla öyle bişey çıkmıştır ortaya? beni temsil etmeyen hatta nefret ettiğim bir şekil
gaganın dediği gibi genelde ben standart emoji kullanırım sadece harika haberler aldığımda ise gaganında örnekde belirttiği şekilde hoplayıp zıplayanı kullanırım, diğerleri benimle uzaktan yakından ilgisi olmayan şeyler olursada kazayla olmuştur
Ki @destere 1.30 da gelmiş sen 3.30 da gece demek aradaki sürede yine işi pisirdiniz @Harunnn60 sizi izleyecekti:@Harunnn60 Sen aktif olmayınca yine kayıplara karıştı Hadi geceleri buluşalım Harunda gelsin destereyi gece yakalayabilirsin Harun onsuz forudman tat almadını biliyoruz alamancı @kerem e şok olsun @xemrexxx
Sen gözetlesene benim yerimeKi @destere 1.30 da gelmiş sen 3.30 da gece demek aradaki sürede yine işi pisirdiniz @Harunnn60 sizi izleyecekti:
Ayoll bana diyorsun ama @destere de az giriyor Konuşacak adam zaten yok Olanlar mezarda yatıyor@Harunnn60 Sen aktif olmayınca yine kayıplara karıştı Hadi geceleri buluşalım Harunda gelsin destereyi gece yakalayabilirsin Harun onsuz forudman tat almadını biliyoruz alamancı @kerem e şok olsun @xemrexxx
@Çiğdem- @xemrexxx Kıyamıyor da bana görüyorsunuz dimi Kalp filan atmaya başlamış.en doğru tahmini gaga ve serhat yapmış bu karışıklıkta..., onun için istemedende olsa harikasını attım gagaya
Zaten bir gözü sende
gaga @Harunnn60 nefretten intikamdan besleniyor tabi bizde forumda olmayınca kin kusacak yer bulamıyor sıkılıyor gagacık, o yüzden yazan yerleri büzüşmüştür@Harunnn60 Sen aktif olmayınca yine kayıplara karıştı Hadi geceleri buluşalım Harunda gelsin destereyi gece yakalayabilirsin Harun onsuz forudman tat almadını biliyoruz alamancı @kerem e şok olsun @xemrexxx
hakedene gaga bile olsa gereksiz bir insan bile olsa hatta insan demeye bin şahit gerek olsa bile hakkını vermeye çalışırız tabiki
Ki @destere 1.30 da gelmiş sen 3.30 da gece demek aradaki sürede yine işi pisirdiniz @Harunnn60 sizi izleyecekti:
@xemrexxx zaten hep peşimizde @destereSen gözetlesene benim yerime
Tum edepsizliklerinizi kaydediyorum
Harunun senden.Cok gideri var tabi
Sen o beceriksiz halinle bir şey yağamazsınTum edepsizliklerinizi kaydediyorum
Hemen kabardi 😱 @Harunnn60 nükleer sığınağa kaç @destere @kerem @serhattDizi oyuncuları gibi oğlan @Harunnn60