Dark'ın 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu!

Asla kazanamayacaksın. @Çiğdem- seni görmek için eline bir fırsat geçmişken o fırsatı kaçırmaz. :A

ben hogathayı tanıyorum benim forumun içinde uluorta muhteşem vücudumu sergilememi istemeyecektir :) hogatham kıskançtır beni diğer kızların taciz edici bakışlarına maruz bırakmamak için diziyi kesinlikle izlemeyecektir :)

ben hogathayı tanıyorum benim forumun içinde uluorta muhteşem vücudumu sergilememi istemeyecektir :) hogatham kıskançtır beni diğer kızların taciz edici bakışlarına maruz bırakmamak için diziyi kesinlikle izlemeyecektir :)
Var mısın iddiasına? Eğer sensiz izlerse kendini ifşa edeceksin. :A @Çiğdem-
Aaa sende beni kullanıp destereye sarkıntılık ediyorsun gibi geldi alamancı oğlanı soymaya çalışmıssın 😱😱😱 @serhatt @xemrexxx

Aaa ne Ocağı ayoll Harunda iyice su kaçırdı eşşeğin kulağına :A :A :A

Yarın şunun kafasına oklavayı indireyim ben belliki alamancı forumda rahat rahat cilveleşmek için oğlana gelme baskıları yapıyor :A :A :A
Çocuk gelmeyeceğim diyor işte, ısrar etme belki işleri vardır. :A Ben zaten onunla hergün konuşuyorum, bana farketmez. :A

Sen değil miydin @destere 'yi görmek istiyorum diyen, Haziran'da diziyi izleki çirkinliğini ifşa etsin. :F
@Çiğdem- im hogatham beni sadece kendisi görmek istiyor uluorta herkesin bakışlarına tacizlerine maruz kalmamı istemez :)
İzleriz beraber yine. :Z :bhr:

Umarım 2.sezon güzel olur. :X
@destere Harunu bekledi Deredevil için Harunada destereyi beklemek düşer :A :A :A

İzleriz beraber yine. :Z :bhr:

Umarım 2.sezon güzel olur. :X
senin alamancı @kerem bizle izlemedi zaten senle izleyecekmiş:)
bundan sonra bu diziyi @Çiğdem- le ben ayrı bir haftada izleriz başbaşa:)
senle alaman kazması ayrı bir günde izlersiniz oynaşarak , bize bulaşmayın ne halt karıştırırsanız karıştırın umrumuzda değil :)

senle alaman kazması ayrı bir günde izlersiniz oynaşarak , bize bulaşmayın ne halt karıştırırsanız karıştırın umrumuzda değil :)
İzledik ilk sezonu biz :A Aman sizde çok umrumuzdaydınız sanki :A Egon artımış :A

@destere Harunu bekledi Deredevil için Harunada destereyi beklemek düşer :A :A :A
İzledik ilk sezonu biz :A Aman sizde çok umrumuzdaydınız sanki :A Egon artımış :A
Gelecek sezonu @Çiğdem- @destere 'siz izleyince, @destere kendini ifşa edecekmiş. 7 ay kaldı sadece, hadi hayırlısı. :A