Götür beni bi gün![]()
pompy böyle sohbetlerden hoşlanmaz yalnız sizi bombalar gelinceBahçeşehir üniversitesi. İletişim fakültesinde okuyordu en son pompy reyiz araştırın bulun![]()
Götür beni bi gün![]()
pompy böyle sohbetlerden hoşlanmaz yalnız sizi bombalar gelinceBahçeşehir üniversitesi. İletişim fakültesinde okuyordu en son pompy reyiz araştırın bulun![]()
Seni bombalasa da kurtulsakpompy böyle sohbetlerden hoşlanmaz yalnız sizi bombalar gelince![]()
![]()
![]()
@serhatt in her yanını bombalar inşallah kurtuluruzpompy böyle sohbetlerden hoşlanmaz yalnız sizi bombalar gelince![]()
![]()
![]()
@serhatt in her yanını bombalar inşallah kurtuluruz![]()
Ben ölsemde tekrar hortlatıyor adamın 5 yıldır tek başrol oyuncusuyumSeni bombalasa da kurtulsak![]()
Ben ölsemde tekrar hortlatıyor adamın 5 yıldır tek başrol oyuncusuyum![]()
![]()
![]()
İşte bben de onu diyorum bombalarını patlatsin pompy seninAyol benim her yanım bomba zaten![]()
İşte bben de onu diyorum bombalarını patlatsin pompy senin![]()
Harun'um benimleDokunma ona.
![]()
Yine bir çeviri yapma zamanım gelmiş sanırım.
merak etme cumartesiye özel bölümüm var @Harunnn60 halkın polisi bitti yeni sistemden kaynaklı @Harunnn60Yine bir çeviri yapma zamanım gelmiş sanırım.@pompy
Hem destoşta özlemiş o güzel çevirilerimi.Bayılıyordu okurken zaten.
![]()
Beni özledin mi.merak etme cumartesiye özel bölümüm var @Harunnn60 halkın polisi bitti yeni sistemden kaynaklı @Harunnn60