Kız dizi başladığında doğan çocuklar liseye başladıMesut , Engin , Hüsnü ne yaşlanmışlar öyle ayoll suratları değişmiş adamların 😱😱😱
Kız dizi başladığında doğan çocuklar liseye başladıMesut , Engin , Hüsnü ne yaşlanmışlar öyle ayoll suratları değişmiş adamların 😱😱😱
Üniversiteden mezun oldu Tekin Sinema Televizyon bölümündenKız dizi başladığında doğan çocuklar liseye başladı
Dizideki oyuncular son nefeslerini sette verecek anlaşılan.
Benden küçüklerdi,şimdi benden büyük duruyorlarÜniversiteden mezun oldu Tekin Sinema Televizyon bölümünden
Benim olduğum üniversite kanal d ye sponsorBenden küçüklerdi,şimdi benden büyük duruyorlar
Yalnız o yükselişten sonraki düşüş normal ama aksine yüksek bile gelmiş 3 reytinglere inmiştiGülperi geçen haftaya göre düşüş yaşamış ama oranları hala çok iyi. Totalde +6, AB'de 5 reytingle devam ederse iki sezonu rahat çıkarır.
İstanbullu Gelin'e Totale oynadı ve beklediğim gibi yükseliş yaşayamadı. Ocak'ta şu çakma Esma Sultan'ın fişini çeksinler artık.
Kızım da baya bi düşmüş. Yakında 3 reytinglere kadar inecektir. Dediğim gibi Çarşamba gününde kalmalıydı. Survivor gelince otomatikmen biter zaten.
Aşk ve Mavi geçen haftaki yükselişten sonra tekrar sönmüş. Dizi final yapana kadar Şahin Tepesi Pazartesi günü çoktan yayına girer bence.
Gelecek hafta 3'e ondab sonra 2'lere kadar düşer. Haziran'ı görmeyeceği kesin.Yalnız o yükselişten sonraki düşüş normal ama aksine yüksek bile gelmiş 3 reytinglere inmişti
Çatlayın 100.bölüme kadar yolu var bu hafta 77 geliyor başarısını tebrik edin bu devirde dizi tutturmak kolay mıGelecek hafta 3'e ondab sonra 2'lere kadar düşer. Haziran'ı görmeyeceği kesin.
Sen bile izlemiyorsundur kesin. Geçen sezon tadında bitmeliydi. Bölüm sayısı önemli değil yani.Çatlayın 100.bölüme kadar yolu var bu hafta 77 geliyor başarısını tebrik edin bu devirde dizi tutturmak kolay mı
Gülperi izliyorum ben ama sahnelerini artı özetini izliyorum 100.bölüm olursa NTC Medya davet eder beni yine ondanSen bile izlemiyorsundur kesin. Geçen sezon tadında bitmeliydi. Bölüm sayısı önemli değil yani.
Sihirli Annemden Sonraki Fantastik benden Çıkacak Üniversitem Kanal D ve Erler Filmle SponsorKalk Gidelim'deki Yerli Üretim logosu ne ya. Yapımcının adı da 'Filming & Production Company' Allah akıl fikir versin.
Memo yine kaçırıldı @keremİkizler geçen haftaya göre düşüş yaşamış. Kısa sürede final yapar ama yinede 13 bölümü görür gibi.
Fark ettim de Cumartesi ne kadar boş bir gün. Can Kırıkları bu günde yayınlansa eminim tutardı.