En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gülperi düşüş yaşar demiştim sana :A @denizz19 aksiyon olmadı pek bölümde, durağandı.

Kızım'ın balonu milim milim sönüyor :A

Aşk ve Mavi Total kurtarır da AB çok düşük

Gülperi düşüş yaşamış :A Ama hala iyi :A

Kızım daha da düşecek gibi Banu Kiremitçi bunu da bozar yakında :A

Sedef’im Payitaht’a girmekle kendisini kurtardı bu sezon dizi yine iyi izleniyor :A Ama diziden hiç zevk almıyorum izlemeye bile değmez :A

Gülperi geçen haftaya göre düşüş yaşamış ama oranları hala çok iyi. Totalde +6, AB'de 5 reytingle devam ederse iki sezonu rahat çıkarır. :D

İstanbullu Gelin'e Totale oynadı ve beklediğim gibi yükseliş yaşayamadı. Ocak'ta şu çakma Esma Sultan'ın fişini çeksinler artık. :A

Kızım da baya bi düşmüş. Yakında 3 reytinglere kadar inecektir. Dediğim gibi Çarşamba gününde kalmalıydı. Survivor gelince otomatikmen biter zaten. :D

Aşk ve Mavi geçen haftaki yükselişten sonra tekrar sönmüş. Dizi final yapana kadar Şahin Tepesi Pazartesi günü çoktan yayına girer bence. :X

TOTAL
1. Arka Sokaklar - 7,56 | Kanal D
3. Gülperi - 6,61 | Show TV
5. Aşk ve Mavi - 4,45 | ATV
6. İstanbullu Gelin - 4,35 | Star TV
8. Kızım - 4,20 | TV8
14. Payitaht Abdülhamid - 3,69 | TRT1

AB
1. İstanbullu Gelin - 6,74 | Star TV
3. Payitaht Abdülhamid - 5,15 | TRT1
4. Gülperi - 4,95 | Show TV
5. Kızım - 4,85 | TV8
7. Arka Sokaklar - 4,11 | Kanal D
28. Aşk ve Mavi - 1,39 | ATV
Totel Arka Sokakların oalcak demiştim Rıza baba hapiste yerine Engin geldi :A :A :A

Maç olmasa 9 dan aşşağı almazlardı ama haftaya 9 a çıkar :A :A :A @Yiğitt Paraları götürüyor yine :F @serhatt @xBUGRAx @xemrexxx @pompy @kerem

13 sezonda öğrenmiş helal Hogathaya anca kafası basmış arka sokaklara :A
tangami-gormek-istermisin-diyen-komsu_1062755.jpg