sana inat
sana inat
Hemen tutmuş parlaklari memelerinden sapik şey bir de zibidiler diyordu @MasacRE- gelsin de yine rezil ol![]()
Klasik hogatha işte şaşırdık mı? Tabi ki hayır
Hhaha iyi oynayana objektif davranıyoruz işte İboyu yine sevmedimKlasik hogatha işte şaşırdık mı? Tabi ki hayırİki meme açmıştır bu oğlanlar, bizimki de kudurmuştur hemen
![]()
Senden başka kimse izlememiştir bu saçma sapan diziyiHhaha iyi oynayana objektif davranıyoruz işte İboyu yine sevmedim![]()
![]()
Ama Kerem çok iyi olmuş @xemrexxx izlemedi sankı
![]()
![]()
![]()
@Yiğitt İle ben yeteriz ayoll Bizde onla Muhteşem ikili sayılırızSenden başka kimse izlememiştir bu saçma sapan diziyi![]()
@Yiğitt de sırf Kanal D'de diye konuşuyor işte, o bile izlemez bunu
Sen değil miydin bu dizi batacak diyen?
İzledim ayoll kaç gündür anlatıyorumya cnmİzlemedin mi hala?![]()
Perşembe Avlu izlenir bende. Çarşamba, Cuma Cumartesi Pazar boşum. O günde yayınlansa bi ihtimal şans verebilirdim.İzledim ayoll kaç gündür anlatıyorumya cnm![]()
![]()
Kerem Bursinin karakteri favori karakterim oldu bir de Uğur Beyde gelince tam oldular dizi gerçekten çok kaliteli izle alamancı![]()
![]()
![]()
Çarpışma başlayınca ikisini izle diğerlerini çöp sepetine at belki düzelirsin ayollPerşembe Avlu izlenir bende. Çarşamba, Cuma Cumartesi Pazar boşum. O günde yayınlansa bi ihtimal şans verebilirdim.![]()
Ecünnüler sürekli dolaşıyor dizilerde Eşkiya ecünnüsüz oalcak dediler fedai olarak geldiler .A
Şu Ecünnü takıntın beni çileden çıkaracak.