Uğur Yücel 'Muhteşem İkili'de!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
xcvxcv.png

Kanal D'nin ilk bölümüyle izleyiciden tam not alan dizisi ''Muhteşem İkili''ye sürpriz isim!

Yapımcılığını TMC Film'in üstlendiği, başrollerinde İbrahim Çelikkol, Kerem Bursin, Öykü Karayel, Özge Gürel ve Zafer Algöz'ün yer aldığı diziye 2. bölümden itibaren Uğur Yücel dahil oluyor. Yücel, diziye konuk oyuncu olarak katıldı.

''Muhteşem İkili'' yeni bölümüyle perşembe 20.00'de Kanal D'de!

Konuk olacaksa 2. bölümden itibaren dahil oluyor demek yanlış. Ayrıca hani Çarpışma'ya girecekti ve kaynakların sağlamdı. Ben dedim o fotoğraftan bir şey çıkmaz diye. :A @Yiğitt

2. bölümden itibaren konuk zaten, hem bir bölüm kalıp Çarpışma'ya geçebilir. :A
Konuk olacaksa 2. bölümden itibaren dahil oluyor demek yanlış. Ayrıca hani Çarpışma'ya girecekti ve kaynakların sağlamdı. Ben dedim o fotoğraftan bir şey çıkmaz diye. :A @Yiğitt
Bir akbaba gelmiş kütük @MasacRE- de yuvarlana yuvarlana gelmeden önce savunmamızı yapalım :A :A :A

@Yiğitt Uğur beyin bu projede bir dizide oynayacağını bilmiş :A Ayrıca burada alıştırma yapıp başlayınca Çarpışmaya geçecek bence türü ve günü aynı adamı sırasıyla bölüşmüşler anlaşılan :A :A :A

Bir akbaba gelmiş kütük @MasacRE- de yuvarlana yuvarlana gelmeden önce savunmamızı yapalım :A :A :A

@Yiğitt Uğur beyin bu projede bir dizide oynayacağını bilmiş :A Ayrıca burada alıştırma yapıp başlayınca Çarpışmaya geçecek bence türü ve günü aynı adamı sırasıyla bölüşmüşler anlaşılan :A :A :A
Konu burada @serhatt :A :A :A

Yanlışlığı ayyuka çıkınca görürsün. :A

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy