En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TOTAL

1/ Kadın (FOX) - 12.20 reyting
2/ Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (atv) - 8.81 reyting
9/ Mehmetçik : Kutlu Zafer (TRT1) - 3.30 reyting
11/ Ufak Tefek Cinayetler (Star Tv) - 3.07 reyting
23/ Kocan Kadar Konuş (Show Tv) - 2.24 reyting
25/ Koca Koca Yalanlar (Kanal D) - 2.08 reyting

AB

1/ Kadın (FOX) - 11.16 reyting
2/ Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (atv) - 8.18 reyting
5/ Ufak Tefek Cinayetler (Star Tv) - 4.55 reyting
10/ Mehmetçik : Kutlu Zafer (TRT1) - 3.29 reyting
20/ Koca Koca Yalanlar (Kanal D) - 1.93 reyting
24/ Kocan Kadar Konuş (Show Tv) - 1.54 reyting

- Kadın farkla tüm gruplarda zirvede
- EDHO artışlarına devam ediyor
- Mehmetçik Kutlu Zafer ve UTC için kötü sonuçlar devam ediyor
- Koca Koca Yalanlar berbat

Kadın 3 grupta da zirveyi alarak harika gitmiş yine. :Z:Z

UTC yükselememiş maalesef. Haftaya ne olur bilemiyorum ama Merve'nin diziye acilen geri dönmesi gerek. :(

Hızır'ın yokluğunda 10+ bekliyordum ama neredeyse 9 gelmiş. Deniz Çakır devam etse belki diğer dizilerden bir parça reyting çalabilirdik :(

Kadın çok başarılı gidiyor ama senaryo ilerlemiyormuş, birkaç haftaya 10 reytinglere düşebileceğini düşünüyorum.

UTC yılbaşında final yapıyormuş geçmiş olsun :A

KADIN tebrikler.

Yasak Elma gece tekrarı çok iyi gitmiş. 2 reyting 16 share. :A

ABC1'in Zuhal Topal sevgisi. :bhr:

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da, Hızır'ın vurulması ancak bu kadar basit anlatılabilirdi :( buna rağmen reytinglerin iyi gelmesinin tek nedeni İlyas Reis'in raconu ve icraatıydı.

Mehmetçik Kutlu Zafer maalesef bu zorlu günde çok kötü sonuçlar almış. Bunda başrol oyuncusunun yetersizliği ve Mehmet'e gereken önemin verilmemesi. Daha öncede dedim diziye daha iyi bir başrol lazım. En kısa zamanda Halil Kut Paşa rolü için çok iyi bir oyuncuyla anlaşılmalı.

Hızıra öldü süsü verilse Kadını kesinlikle geçerdik malesef Raci bey Oktayı hiç göstermemeyi cesaret edemedi ve tüm heyecanın içine etti Hızırı ölmemiş gördükten sonra bu millet daha hangi heyecanla izlesin Oktay zaten normal sahnelerde yok .

Öldü süsü ver reytingleri gör bir iş anca bu kadar batırılır vlla 10.Yılımızda Polatta gösterilen cesaret burada gösterilemedi okadar güvenmiyor demekki Eşkiya kadrosuna Raci bey :A

TOTAL

1/ Sen Anlat Karadeniz (atv) = 13.66 rtg
8/ Yaparsın Aşkım (FOX) = 3.99 rtg
9/ Çocuklar Duymasın (Kanal D) = 3.84 rtg
16/ Jet Sosyeye (tv8) = 2.62 rtg

AB

1/ Sen Anlat Karadeniz (atv) = 7.93 rtg
3/ Jet Sosyeye (tv8) = 5.43 rtg
6/ Çocuklar Duymasın (Kanal D) = 3.78 rtg
7/ Yaparsın Aşkım (FOX) = 3.42 rtg

Total de 16. Olan bir yapımın abde 3.cü olması gerçekten şaşırtıcı acaba JS şişirme mi :A:A

Jet Sosyete çatlatmaya 5 dakika. :A Geçen hafta maç yüzünden düştü demiştim ama herkes dalga geçmişti. Neyse ki AB ve ABC1'de aslanlar gibi toparlanmış. Gelecek hafta O Ses etkisiyle 6-7 alır tebrikler. :Z

Demek ki sen beğenmeyince yükseliyormuş gerçekten. :A @denizz19

Bu Diriliş seyircisi de ne olursa olsun dizi dışında gelmiyor Çarşamba'ya. :A:A Tarih sevmiyorlar zaar tarih yarışmasına bakmamışlar. :A

90 dakikalık süreylede iyi oranlar alınabiliyormuş. Jet Sosyete haftaya totali 3, ab'yi 6 bandına çıkarır diye düşünüyorum. Diriliş nasıl ki yokluğunda şu an ki dizilere etki etmiyorsa geldiğinde de dizilerde düşüş yaşanmaması lazım. SAK bu hafta duygusal bölümdü yükselebilirdi de, düşebilirdi de ama haftaya artış bekliyorum kesinlikle.

TOTAL

1/ Sen Anlat Karadeniz (atv) = 13.66 rtg
8/ Yaparsın Aşkım (FOX) = 3.99 rtg
9/ Çocuklar Duymasın (Kanal D) = 3.84 rtg
16/ Jet Sosyeye (tv8) = 2.62 rtg

AB

1/ Sen Anlat Karadeniz (atv) = 7.93 rtg
3/ Jet Sosyeye (tv8) = 5.43 rtg
6/ Çocuklar Duymasın (Kanal D) = 3.78 rtg
7/ Yaparsın Aşkım (FOX) = 3.42 rtg
Sen Anlat Karadeniz Ertuğrulumun geleceğini anlayıp totelde de çekilmiş kenara :A Haftaya geliyor haddini bilmesi güzel :A :A :A @xemrexxx @serhatt @Billy Kane