Günlük Konu Limiti

Herkesin kararına saygı duymak lazım. :)

Edit : Şöyle bir kural da gelsin o zaman. Günde en fazla ... kadar mesaj yazma.

herkesin kararina saygı duyulur ama senin kararin ust duzey yonetıcılerın karar verdıgı bır kurala sacma demekse saygı duyulmasını beklemek saçma bır hareket olur.

kararı verenlerden değilim ama karar doğru...

üst düzeylerin de yanlış yapabileceği doğru ama "saçma" demek doğru değil.5 konudan fazla açan 10 dakika tek ayak üstünde duracak pc başında diye bi karar alınmadı ki.

kararı verenlerden değilim ama karar doğru...

üst düzeylerin de yanlış yapabileceği doğru ama "saçma" demek doğru değil.5 konudan fazla açan 10 dakika tek ayak üstünde duracak pc başında diye bi karar alınmadı ki.

Zaten böyle bir karar da alınamaz.

Saçma kelimesi bana göre. Ben öznel bir şey kullandım. :)

tebrikler valla o cümleden "nihat doğan öldü" anlamı bile daha kolay çıkarılabilirdi.

bu tür kararları elbette üst düzey yönetim alacak.görüşünüzü önemsiyoruz elbette ama bunu bu şekilde dile getirmenize karşıyız.hangi yönlerini eksik hatalı vs. bulduğunuzu uygun bi dille ifade ederseniz biz de ona göre yeniden değerlendiririz.

edit: ehehe şimdi çaktım .D ama "saçma" denilmemeliydi,Neferian da o yönden haklı.

padon senle neferian karışmış :d neferian demiş o cümleyi :frown: neferian cümlesine katılmıyorum yönetici yanlış karar veremez mi yani ? o cümleye katılmadım snle neferian karışmış sn turuncu ile alıştığım için :D

tamam yanlış olabilir ama "saçma" olmaz herhalde kararları vermeden önce votka shot yapmıyoruz bilinçli düşünerek etraflıca karar veriyoruz.hatalı olabilir ama bunun ne şekilde ifade edildiği de önemli.

her dedigimi kötü anlamaya uğraşmayın uğraşma,,,<.<
düzgün bir dille deseydi arkadaş hiç bir şey demezdim karar saçma ne demek yahu? esas biz eşşek başımıyız ?

Arkadaslar belki haddime degil, ben de neticesinde burada bir FF Üyeyim ama elestirilerimizi ve düsündüklerimizi bunu saygi sinirlarinda tolerans ve sevgi ile yapabilse daha dogru olmaz mi? Hiçkimse üstüne alinmasin, ben sadece fikrimi söyledim, benim haddime degil yani.