Daredevilde bekliyorsekizi izledim daha sonra yorumlarım dokuzuncu bölümüde bugün tüketirim hızlanalım biraz elite i izleyeceğiz daha twd izleyeceğiz
bir de sihirli sabrina var onu tek başıma izleyeceğim
Daredevilde bekliyorsekizi izledim daha sonra yorumlarım dokuzuncu bölümüde bugün tüketirim hızlanalım biraz elite i izleyeceğiz daha twd izleyeceğiz
bir de sihirli sabrina var onu tek başıma izleyeceğim
nasıl yoktu ya yedi de baba ile kızı theo nun cenaze evinde gördükleri hayaletli sahnede ben havalara sıçradım kafam tavana deydi korkudanAaa son sahnesi dışında bir şey yoktu 6 da ama onu diziyi özetledi son sahne dedim zaten Ama 7.bölümde hiçbir şey yok ayoll çok tutuk bir bölümdü bakalım 8 ne olacak @MasacRE-
aa evet elite den sonra daradevil izleyelimDaredevilde bekliyor
aynen bu kazma sıvadaşım yüzünden katlanmıştık diziye iyi hatırlattın yoksa bizim ne işimiz olur castle rock laKütük için başladığımız bir dizi dahaydı ama o bizim için diziye başlamıyor @destere fok gözünü açtı
Aaa senin böyle yapacağını bildiğimden 8-9 izleyip geldim ayoll @MasacRE- düşünsün şimdi @DarkLegenD1x8. Bölüm
bu bölümde harikaydı gerilim doruktaydı teo ile shirley in arabayla gittikleri sahnede bir anlık görüntüyle kalp atışlarımdaki hız göstergesi 150 yi buldu
luke dengesizi evi yakmaya gidiyor başaramayacak ama peşinde giden baba hugh ile steve arasındaki saat tamircisiyle alakalı sohbette güzeldi
saat tamir eden adam yokmuş gerçekte o da hayaletlerden biriymiş
ayrıca evde ağaç ev yokmuş o da tamamen lanetli evin numaralarından biriymiş
shirley'in kapının her tıklanışındaki heyecanı korkusu kapıya koşturup kimseyi görememsi, devamında teonun eve girdikten sonra kapıların pencerelerin zonkladığı sahnelerde güzeldi
ama asıl kalp atışlarımı tavana vurduran sahne shirley ile theonun arabayla lanetli eve doğru giderken tamda tartıştıkları sıra arka koltuktan öne doğru fırlayan nell in kafasını gördüğümüz sahneydi
bu arada steve yumurtalıklarını bağlamış çocuk sahibi olmasın diye deliliğin kendilerinden genlerle yeni nesle geçmesini önlüyormuş aklınca
evi yakmaya giden luke başarılı olamadı akıbeti kötü oğlanın sanırım lanetli ev ona da ikizine uyguladığı tarifeyi uygulayacak
dokuza geçiyorum hızlanın biraz @Çiğdem- @MasacRE-
Eliteden sonra izleyelimde @Harunnn60 da Deredevile yetişmiş olur yine keyfini kaçıralım hatırlatıpaa evet elite den sonra daradevil izleyelim
7 Tutuktu bence sadece ama 8-9 baya açıldı dizi hele 10 düşünemiyorum bakalım @DarkLegenDnasıl yoktu ya yedi de baba ile kızı theo nun cenaze evinde gördükleri hayaletli sahnede ben havalara sıçradım kafam tavana deydi korkudan
evi yakmaya çalıştı bir adam!Aaa senin böyle yapacağını bildiğimden 8-9 izleyip geldim ayoll @MasacRE- düşünsün şimdi @DarkLegenD
O sahnede evet Kulaklıkla dinlediğim için aklım çıkıyordu gece gece 😱😱😱
8.Bölüm
Adamın neden çocuk sahibi olmak istemedini öğrendik benim gibi öcü görmesinler diyor Ecünnü kadınların evde kavga sahnesi komikti göğsümemi vurdun evet vurdum O sırada evde kapıların tıklanması açılıp kapanması ve araba sahnesinde öcü kızın aniden ortaya çıkması korkunctu 😱😱😱
Son sahnede evi yakmaya çalıştı bir adam , bu arada dizide kimsenin adını bilmiyorum Yakmaya çalısırkan başka bir öcü kadın adama saldırdı
1x8. Bölüm
bu bölümde harikaydı gerilim doruktaydı teo ile shirley in arabayla gittikleri sahnede bir anlık görüntüyle kalp atışlarımdaki hız göstergesi 150 yi buldu
luke dengesizi evi yakmaya gidiyor başaramayacak ama peşinde giden baba hugh ile steve arasındaki saat tamircisiyle alakalı sohbette güzeldi
saat tamir eden adam yokmuş gerçekte o da hayaletlerden biriymiş
ayrıca evde ağaç ev yokmuş o da tamamen lanetli evin numaralarından biriymiş
shirley'in kapının her tıklanışındaki heyecanı korkusu kapıya koşturup kimseyi görememsi, devamında teonun eve girdikten sonra kapıların pencerelerin zonkladığı sahnelerde güzeldi
ama asıl kalp atışlarımı tavana vurduran sahne shirley ile theonun arabayla lanetli eve doğru giderken tamda tartıştıkları sıra arka koltuktan öne doğru fırlayan nell in kafasını gördüğümüz sahneydi
bu arada steve yumurtalıklarını bağlamış çocuk sahibi olmasın diye deliliğin kendilerinden genlerle yeni nesle geçmesini önlüyormuş aklınca
evi yakmaya giden luke başarılı olamadı akıbeti kötü oğlanın sanırım lanetli ev ona da ikizine uyguladığı tarifeyi uygulayacak
dokuza geçiyorum hızlanın biraz @Çiğdem- @MasacRE-
Hainler iki gün izleyemedik hemen uçup gitmişsiniz, beni beklememişsinizAaa senin böyle yapacağını bildiğimden 8-9 izleyip geldim ayoll @MasacRE- düşünsün şimdi @DarkLegenD
O sahnede evet Kulaklıkla dinlediğim için aklım çıkıyordu gece gece 😱😱😱
8.Bölüm
Adamın neden çocuk sahibi olmak istemedini öğrendik benim gibi öcü görmesinler diyor Ecünnü kadınların evde kavga sahnesi komikti göğsümemi vurdun evet vurdum O sırada evde kapıların tıklanması açılıp kapanması ve araba sahnesinde öcü kızın aniden ortaya çıkması korkunctu 😱😱😱
Son sahnede evi yakmaya çalıştı bir adam , bu arada dizide kimsenin adını bilmiyorum Yakmaya çalısırkan başka bir öcü kadın adama saldırdı
sana selam verdiğimize şükret ihanetinden sonra birde senimi bekleyecektikHainler iki gün izleyemedik hemen uçup gitmişsiniz, beni beklememişsiniz
Yok başlamayacağım Ama siz onu izlerken Daredevil izleme kararı aldım. Beni beklerseniz 3. sezonu beraber izleriz nasıl fikir? @Çiğdem-sana selam verdiğimize şükret ihanetinden sonra birde senimi bekleyecektik
elite e başlayacakmısın ?
Hayır öyle yapmayın işte siz Elite'yi izlerken ben Daredevil ilk 2 sezonu izleyip güncele yetişeceğim, sonra da beraber 3. sezonu izleyeceğizzaten daradevill e başlayacağız @Çiğdem- öyle karar vermişti mecburen bende uyarım elie i sonra tüketeceğim seni beklemeyiz hiç bir dizide sen şansını kaybettin
Hayır öyle yapmayın işte siz Elite'yi izlerken ben Daredevil ilk 2 sezonu izleyip güncele yetişeceğim, sonra da beraber 3. sezonu izleyeceğiz
Tamam yetişirim o zaman ya gagayı bekliyorsanız kolay iş o@Çiğdem- daradevil için gaga @Harunnn60 u bekleyelim diyordu eğer gaga gelene kadar ilk iki sezonu bitirirsen zaten aynı anda üçe geçmiş oluruz
Tamam yetişirim o zaman ya gagayı bekliyorsanız kolay iş o
Aaa evet bundan sonra seni beklemek yok biz Harunu bekliyoruz onu beklememizden faydalanıcaksın faydalanırsan yoksa seni bekledimizi sanma kütük bey@Çiğdem- daradevil için gaga @Harunnn60 u bekleyelim diyordu eğer gaga gelene kadar ilk iki sezonu bitirirsen zaten aynı anda üçe geçmiş oluruz
Hainler iki gün izleyemedik hemen uçup gitmişsiniz, beni beklememişsiniz
@Maskeli Fedai Yine biz bitirince izleyecek sanırım bu şekilde birlikte izlemiş olmuyoruzkı ayollsana selam verdiğimize şükret ihanetinden sonra birde senimi bekleyecektik
elite e başlayacakmısın ?