Netflix The Haunting of Hill House 1.Sezon Yorumları

sekizi izledim daha sonra yorumlarım dokuzuncu bölümüde bugün tüketirim hızlanalım biraz elite i izleyeceğiz daha :) twd izleyeceğiz

bir de sihirli sabrina var onu tek başıma izleyeceğim :)
Daredevilde bekliyor :A :A :A

Aaa son sahnesi dışında bir şey yoktu 6 da ama onu diziyi özetledi son sahne dedim zaten :A Ama 7.bölümde hiçbir şey yok ayoll çok tutuk bir bölümdü bakalım 8 ne olacak :A :A :A @MasacRE-
nasıl yoktu ya yedi de baba ile kızı theo nun cenaze evinde gördükleri hayaletli sahnede ben havalara sıçradım kafam tavana deydi korkudan :)

1x8. Bölüm

bu bölümde harikaydı gerilim doruktaydı teo ile shirley in arabayla gittikleri sahnede bir anlık görüntüyle kalp atışlarımdaki hız göstergesi 150 yi buldu:)
luke dengesizi evi yakmaya gidiyor başaramayacak ama peşinde giden baba hugh ile steve arasındaki saat tamircisiyle alakalı sohbette güzeldi
saat tamir eden adam yokmuş gerçekte o da hayaletlerden biriymiş :)
ayrıca evde ağaç ev yokmuş o da tamamen lanetli evin numaralarından biriymiş :)
shirley'in kapının her tıklanışındaki heyecanı korkusu kapıya koşturup kimseyi görememsi, devamında teonun eve girdikten sonra kapıların pencerelerin zonkladığı sahnelerde güzeldi :)
ama asıl kalp atışlarımı tavana vurduran sahne shirley ile theonun arabayla lanetli eve doğru giderken tamda tartıştıkları sıra arka koltuktan öne doğru fırlayan nell in kafasını gördüğümüz sahneydi :)
bu arada steve yumurtalıklarını bağlamış çocuk sahibi olmasın diye:) deliliğin kendilerinden genlerle yeni nesle geçmesini önlüyormuş aklınca :)
evi yakmaya giden luke başarılı olamadı akıbeti kötü oğlanın:) sanırım lanetli ev ona da ikizine uyguladığı tarifeyi uygulayacak :)

dokuza geçiyorum hızlanın biraz @Çiğdem- @MasacRE- :)

1x8. Bölüm

bu bölümde harikaydı gerilim doruktaydı teo ile shirley in arabayla gittikleri sahnede bir anlık görüntüyle kalp atışlarımdaki hız göstergesi 150 yi buldu:)
luke dengesizi evi yakmaya gidiyor başaramayacak ama peşinde giden baba hugh ile steve arasındaki saat tamircisiyle alakalı sohbette güzeldi
shirley'in kapının her tıklanışındaki heyecanı korkusu kapıya koşturup kimseyi görememsi, devamında teonun eve girdikten sonra kapıların pencerelerin zonkladığı sahnelerde güzeldi :)
ama asıl kalp atışlarımı tavana vurduran sahne shirley ile theonun arabayla lanetli eve doğru giderken tamda tartıştıkları sıra arka koltuktan öne doğru fırlayan nell in kafasını gördüğümüz sahneydi :)
bu arada steve yumurtalıklarını bağlamış çocuk sahibi olmasın diye:) deliliğin kendilerinden genlerle yeni nesle geçmesini önlüyormuş aklınca :)
evi yakmaya giden luke başarılı olamadı akıbeti kötü oğlanın:) sanırım lanetli ev ona da ikizine uyguladığı tarifeyi uygulayacak :)

Aaa senin böyle yapacağını bildiğimden 8-9 izleyip geldim ayoll @MasacRE- düşünsün şimdi :A :A :A @DarkLegenD

O sahnede evet Kulaklıkla dinlediğim için aklım çıkıyordu gece gece 😱😱😱

8.Bölüm
Adamın neden çocuk sahibi olmak istemedini öğrendik benim gibi öcü görmesinler diyor :A Ecünnü kadınların evde kavga sahnesi komikti göğsümemi vurdun evet vurdum :F O sırada evde kapıların tıklanması açılıp kapanması ve araba sahnesinde öcü kızın aniden ortaya çıkması korkunctu 😱😱😱

Son sahnede evi yakmaya çalıştı bir adam , bu arada dizide kimsenin adını bilmiyorum :F Yakmaya çalısırkan başka bir öcü kadın adama saldırdı :(

9.Bölüm 1 bölüm kala güzel sürükleyici geçti :Z:Z:Z @DarkLegenD @destere @MasacRE-
Aaa poppy diye bir hortlak var pompy geldi aklıma :F

Bölüm çok sürükleyiciydi o evde neler yaşandı anneyi almadan baba neden çocukları kaçırdı öğrendik bildiğin hayaletli ev ayoll :A
Bence adam kadınıda gidip alabilirdi evden bakalım 1 bölüm kaldı :A

9. Bölüm

yine muhteşem bir bölüm konu nasıl toparlanır işte bu şekilde toparlanır? demekki castle rock gibi her dizi son bölüm yaklaşınca cozutmuyor tem tersi konuyu toparlıyor :)
baştan sona olivia ile geçen bir bölümdü olivianın nasıl eve sapasağlam gelipte lanetli evdeki hayaletler nedeniyle nasılda kafayı sıyırdığını görüyoruz bu bölümde
öyle muhteşem bir kadını dellendiren evi kepçeyle yıkıp silindirle ufaltmaktan başka çare yok :)
olivia sadece o anla ilgili hayallerde görmüyordu ikizlerinin gelecekteki ölü bedenlerinide göryordu zaten aynayıda bu yüzden kırmış :)
bölüm sonuna doğru olivianın tatili yarıda kesip eve dönüşü ile birlikte ikizler hapı yutacaktı ama olan abigaille oldu ..
son sahne intihar sahnesiydi unutmadan oliviayı intihara sürükleyen kadınıda(poppy) sevdim bayağı güzeldi :)

Son düzenleme:
Aaa senin böyle yapacağını bildiğimden 8-9 izleyip geldim ayoll @MasacRE- düşünsün şimdi :A :A :A @DarkLegenD

8.Bölüm
Adamın neden çocuk sahibi olmak istemedini öğrendik benim gibi öcü görmesinler diyor :A Ecünnü kadınların evde kavga sahnesi komikti göğsümemi vurdun evet vurdum :F O sırada evde kapıların tıklanması açılıp kapanması ve araba sahnesinde öcü kızın aniden ortaya çıkması korkunctu 😱😱😱

Son sahnede evi yakmaya çalıştı bir adam , bu arada dizide kimsenin adını bilmiyorum :F Yakmaya çalısırkan başka bir öcü kadın adama saldırdı :(
evi yakmaya çalıştı bir adam! :)
sekiz bölüm izledin hala kim evi yakmaya çalıştı bilmiyormusun hogatha :)
o adam luke du işte ikiz çocuklardan erkek olanı :)

1x8. Bölüm

8.Bölüm

Hainler iki gün izleyemedik hemen uçup gitmişsiniz, beni beklememişsiniz :T:

zaten daradevill e başlayacağız @Çiğdem- öyle karar vermişti mecburen bende uyarım :) elie i sonra tüketeceğim :) seni beklemeyiz hiç bir dizide sen şansını kaybettin :)
Hayır öyle yapmayın işte siz Elite'yi izlerken ben Daredevil ilk 2 sezonu izleyip güncele yetişeceğim, sonra da beraber 3. sezonu izleyeceğiz :A