En Son Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@xemrexxx nasıl biri sorusuna yanıtım pc başında 100 küsür kilo asosyal biri geliyor aklıma artık valla. :A Ay Her konuda bu çocuk ve hep de resim koyup mesajlarına birilerini etiketliyor. Yani bu kadar şey ancak pc başından yapılır. :A Emre evde kalacaksın tatlım. Biraz özgüven ama değil mi tatlım. :A

siz çift kişilik yatağı olan bir oda bulup kaybolsaniza.ss

Bzç o durgun bölüme rağmen oranlarını arttırmış tebrikler :oley:

Avlu final yapar diyen Utc'lileri korku salmış diyolla. :F Dünkü bölümü anlatmaya kelimeler yetmez ab müthiş yükselmiş. :Z

Avlu'yu gerçekten tebrik ederim. Önce Total'i sonra AB grubunu da toparlayarak 3 grupta da +6 reyting alarak başarısını göstermiş oldu. :Z Bu reytingleri sonuna kadar hakediyor. :bhr:

Millet Bir Zamanlar Çukurova'da ne buluyor anlamıyorum? Dizinin bu kadar yüksek reyting alabilecek ahım şahım bir konu ve işleyişi yok bence. Yinede tebrik ederim.

Bizim Hikaye AB'de batsa da totaldeki reytinglerle idare ediyor. Böyle devam ederse sezon sonunu rahat çıkarır.

Muhteşem İkili'nin işi zor gerçekten. Umarım Çarpışma da Çarşamba günü yayınlanır.

Avlum reytinglerini katlamış özellikle ab de resmen. Çok sevindim. Şimdi sevincimi dün ki bölümün özellikle son sahnesini izleyerek kutlayacağım :)

Avlu güzel yükselmiş. Senaryo bu şekilde devam ederse daha da yükselebilir. Heyecanlı bölümlerin sürmesi gerek.

Filiz'i rakip olarak görmüyorum. :A

bir zamanlar züleyha zirvede 15 reytingle kuğular gibi salınıyor hakettiği yeri tapuladı artık , züleyha destanı tüm ihtişamıyla devam ediyor :) kaliteyi çekemeyen alamancı @kerem ler üzüntüden bir taraflarına kına yakabilirler artık :)

Bzç geliş geçmiş en kötü senaryoya ait dizi ve Türk halkı 14reytingle onure ediyor senaryoya bak
Birini öldür adanaya gel tesadüf asker arkadaşını bul o seni kovarken onun yerine geç sonra seni bulsunlar evin reisi kısır diye kızı yapmasınlar ve doldur devamını şimdi ne olcak idamlık cocuk adananın sahibi mi olacak?

Gülperi coşturmuş ortalığı ama en çok coşturan Aşk ve Mavi totalde 5 küsür almış @Dosi darısı 100.bölümün başına :A

Gülperi 8’e dayanmış, cuma akşamlarının yeni TOTAL işi belli oldu sonunda. Senaryo böyle devam ederse günü rahat çıkarır. :D

Aşk ve Mavi atağa kalkmış, birkaç bölüme düşüşe başlar ve biter gibime geliyor...

TOTAL
1. Gülperi - 7,80 | Show TV
2. Arka Sokaklar - 7,38 | Kanal D
4. Aşk ve Mavi - 5,27 | ATV
7. Kızım - 4,55 | TV8
10. İstanbullu Gelin - 4,19 | Star TV
13. Payitaht Abdülhamid - 3,91 | TRT1
16. Yaparsın Aşkım - 3,18 | Fox TV

AB
1. İstanbullu Gelin - 6,84 | Star TV
3. Kızım - 5,58 | TV8
4. Gülperi - 5,41 | Show TV
5. Payitaht Abdülhamid - 5,27 | TRT1
7. Arka Sokaklar - 3,60 | Kanal D
14. Yaparsın Aşkım - 2,56 | Fox TV
22. Aşk ve Mavi - 1,71 | ATV

Yok artık 😱 :Z
Yani mükemmel harmanlamışlardı sahneleri. Bekliyordum ama bu kadar yüksek değil. Emrah iyi veda etti diziye desene :D
Oranlar düşebilir yine ama 3 reyting olduğu sürece devam eder. Ab'side Keremcen etkisiyle en az 2 olur inşallah.

Tv 8 dizileri nasıl alıyor o reytingleri şaibeli :A :A :A @serhatt

Aaa Rıza baba hapis oalyı haftaya işlenecek yanı zaten sinyalleride vermişler reytingte haftaya 10 a çıkar :A :A :A @xemrexxx @Yiğitt

Jet Sosyete bugüne kadar hiçbir zaman 1'e inmediği için söylediğine inanmaya gerek yok. :A

@xemrexxx nasıl biri sorusuna yanıtım pc başında 100 küsür kilo asosyal biri geliyor aklıma artık valla. :A Ay Her konuda bu çocuk ve hep de resim koyup mesajlarına birilerini etiketliyor. Yani bu kadar şey ancak pc başından yapılır. :A Emre evde kalacaksın tatlım. Biraz özgüven ama değil mi tatlım. :A

İsterse 20 olsun zirvede olması yeter :A
şovda Gülperi ; Star'da söz ; ATV de bzç var resmen Tims& b olarak ekrana kalite saçiyoz:A

YILIN KANALI SHOW TV

ÇEKEMEYENLERE ANTEN FREKANSIMIZ: 12219 / 6500
Şu an @Aserat @xBUGRAx @Yiğitt @ozgur2113 :A
Dqdk7eMX0AA5Lzp.jpeg