Netflix The Haunting of Hill House 1.Sezon Yorumları

1x6. Bölüm

bu bölüm harikaydı
cenaze töreni aile bireyleri arasında gerlim sahneleriyle sürprizlerle devam etti :)
önce babada başlayalım babayla büyük oğul steven arasındaki çekişme her saniyede kendini belli etti burda her ikiside kendi açısından haklı olabilir
sonra shirley steven ın tepedeki ev kitabını yerden yere vuran kadın kendisinin kitabın gelirlerinden faydalanmadığını sanıyordu ama kocasının bizde aldık zarararımızı o şekil karşıladık sözüyle yıkıldı
devamındaki sahnede birde kocasını kızkardeşi teodora ile koklaşırken bulunca dahada bir yıkıldı zavallı shirley :)
kitabın gelirinden faydalanan diğer kişide teodoraymış zaten:)
babanın tuvalet ararken geçmişe daldığı sahnelerde harikaydı, anne olivia nın peşinde koştururken oliviadada tuhaf davranışlar gördük mesela yatağında oturan ihtiyar kadını umursamaması
yine bir kapıyı açıp tekerlekli sandalyedeki oğlana yol vermesi ve koridorlarda aniden kaybolması ilginç sahnelerdi
ve kaybolan tıfıl nell in aslında hiçbir yere gitmediği halde ailenin diğer bireyleri tarafından görülmemesi çok garip bir olaydı
ben bu bölümde korku unsurlarından çok aile bireyleri arasındaki sırları ve gerilimi sevdim :)

1x7. Bölüm

bu bölümde pek fazla bişey olmadı ama yer yer etkili ve gerdirmeli sahneler vardı :)
baba hugh un geçmişle şimdiki zaman arasında git gelleriyle dolu bir bölümdü ,
geçmişte tepedeki evin duvarlarını su basışı duvardan gelen takırtılar ve bu takırtıların sebebinin fareler olduğunu düşünmesi ama duvarın içinden ölmüş insan kemiklerinin çıkışı
yine baba hugh ile kızı charlotte un shirley in cenaze evinde yerdeki çamuru takip ettikleri sahne ve bu sahnenin sonunda nellie nin hayaletinin saldırısına uğrayışları
ve luke un nell in mezarı başında otururken hem nell hem annesi olivia yı gördüğü sahneler güzel sahnelerdi ..

6. bölüm

Tek mekanda çekilmiş herhangi bir -yabancı- yapımın güzel olmama ihtimali yok neredeyse. Mükemmel bir drama. Nell'in üstüne gidilen diğer bir bölüm oldu. Kendisine önem verilmemesi, dikkatlerin üzerinde toplanmaması çok iyi işlenildi.

Yeni bir ruh katıldı, Tekerlekli Sandalyeli Çocuk.

8.5/10
tekerlekli sandalyeli çocuğu gören anne olivia da en ufak bir tepki yoktu sanki kadın hep onunla yaşıyormuş gibiydi :)

taş gideceği yeri bulur hatta taşa direk adres vereyim yolu şaşırıp işinden gücünden olmasın şimdi :)
la kofti taş gidip maskeliyle @MasacRE- nin karpuz kafalarına balyoz gibi ineceksin sakın yanlış yerlere gitme :)
tenor.gif

1×1
Gerilim dolu bir diziydi. İlk bölümünü beğendim @destere . Ailesine inanmayan erkek çocuk bakalım ne yapacak? :)
This is us gibi bir büyüyüp bir küçülüyorlar, güzel. 2.bölüme de bakarım.

1×1
Gerilim dolu bir diziydi. İlk bölümünü beğendim @destere . Ailesine inanmayan erkek çocuk bakalım ne yapacak? :)
This is us gibi bir büyüyüp bir küçülüyorlar, güzel. 2.bölüme de bakarım.
diziyi sevmene sevindim ama devamının istikrarlı bir şekilde gelip gelmeyeceği konusunda endişelerimiz devam ediyor :)