MEnes Forumda 3. Yılında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ortada şifremi kaldı bas bas bağırarak herşeyi döktük ortaya:) hala anlamamışsa sıvadaşım derin felsefik konulara daldığı içindir o konulardan bir çıkarsa jeton düşecektir eminim :)

Yani tam olarak öyle değil ama aynı kapıya çıkıyor diyebiliriz :A
Diğer konuda seni etiketleyip Menes'e acıma dedim destereye. İnkar edemem :A @destere
bir de herşeyi biliyorum hissediyorum diye hava atardı. Geç düştü jetonu @MEnes in :A

Yani tam olarak öyle değil ama aynı kapıya çıkıyor diyebiliriz :A
Diğer konuda seni etiketleyip Menes'e acıma dedim destereye. İnkar edemem :A @destere
Sen bir açıdan doğru olanı yapmışsın ama diğer açıdan yarışmadaki rakibine diss kazandırma yoluna gitmişsin sırf bana gıcıklık olsun diye. :A İki ucu keskin bıçak bir tablo olmuş resmen. :A
bir de herşeyi biliyorum hissediyorum diye hava atardı. Geç düştü jetonu @MEnes in :A

ohh şimdi yiyin birbirinizi :)
ben köşeme çekilip kavgayı seyredeceğim çekirdek çitleyerek :))
@Dosi haklı ters bir cevap veremem şu aşamada. :A O yüzden jetonum geç düşmüş olabilir evet diyeceğim ama yok düşmemiştir ya. Kabul de edemiyorum ne yapsam bilemedim. :A

Sen bir açıdan doğru olanı yapmışsın ama diğer açıdan yarışmadaki rakibine diss kazandırma yoluna gitmişsin sırf bana gıcıklık olsun diye. :A İki ucu keskin bıçak bir tablo olmuş resmen. :A

@Dosi haklı ters bir cevap veremem şu aşamada. :A O yüzden jetonum geç düşmüş olabilir evet diyeceğim ama yok düşmemiştir ya. Kabul de edemiyorum ne yapsam bilemedim. :A
Ya şu sana diss aldırma meselesi uzun süredir hep dillendiriyordum yani şuanki mevzulardan dolayı yaptığım birşey değil ama seni etiketlemekten kaçtığım için @destere ye özelden yazdım :A :A

Şu kutlama konuları iyi oluyor. Hem uzun zamandır az yorum yazmanın acısını çıkarıyorum hem de yazdığımız mesajlar haneye yazılmıyor :A

la bıngıldak tam neresi ben orayı çözemedim :)

Vallaha bebeklerin kafalarına dokundurtmuyorlar bıngıldağı zarar görmesin diye ben ordan biliyorum. Sanırım beyincik ile kafanın tepesi arası bir yere tekabül ediyor :A
Sayenizde yeni bir kelime öğrendim. Bıngıldak çok tuhaf isimmiş :A Bende karşılığında sorunuza tam cevabı vereyim :A Gerçi Doğu iyi açıklamış.
Buyrunuz:
bingildak.jpg

Bugün de yeni bir şey öğrendik hamdolsun :A Bilgi için teşekkürler :A
Asıl ben teşekkür ederim :A
Uzun zaman sonra böyle keyifli vakit geçirmemiştim forumda. @destere ve @MEnes beyede teşekkürler. Maskelinin konusu artı burdaki sohbetler keyifliydi. Gerçi bu konuyu ben açtım ve bir bakıma bende vesile oldum bu muhabbetlere :A

iyi geceler :bhr:

Vay, vay, vay. Adaşım, yoldaşım 3 yılına girmiş. Tebrik ediyorum adaşım, nice beraberce aşağıdaki şeye vuracağımız, dizi ve film izleyeceğimiz yıllara saygıdeğer dostum. :) @MEnes

7E51A33F-89EC-4302-A9DB-5C58C836537A.jpeg

Hediyen:

B7FD4D85-D138-48D4-B55B-F1CFF568009D.jpeg

Vay, vay, vay. Adaşım, yoldaşım 3 yılına girmiş. Tebrik ediyorum adaşım, nice beraberce aşağıdaki şeye vuracağımız, dizi ve film izleyeceğimiz yıllara saygıdeğer dostum. :) @MEnes

Ekli dosyayı görüntüle 62593

Hediyen:

Ekli dosyayı görüntüle 62594
Saol yoldaşım, adaşım. Daha çok o resimdeki şeyden vuracağız, goy goyun dibine vuracağız, sanat konuşacağız inşallah. Ne diyoruz sanatla kalın, esen kalın. :) Hediye ise Rönesans tablosu gibi muazzam...

@MEnes tebrik ediyorum yoldaşım, nice sıvalara hep beraber :D Tam 3 yıl olmasa da bizim foruma gelişimiz 2 buçuk yıl falan olmuş. 2 buçuk yılda ne sıvalar yaptık burada be hey gidi günler hey :A

Hediyen de Leyla ile Mecnun'dan gelsin. Şu an aklıma ilk gelen sahneyi atıyorum :D

@MEnes tebrik ederim, az ve öz ama uzun mesajlarla 3 yılını doldurdun. Gerçekten kaliteli ve entellektüel bir üyesin. Aramızda kalmaya devam et. :D

Sana izlemediğin ama izlemlisin dediğim animeyi hediye ediyorum. :A

151645iv06616ng6766buy.jpg

Ve birde Erener'siz olmaz, puanlarınla bana çok destek oldun. Sevdiğim ama kullanamadığım bir şarkıyı gönderiyorum sana. :Z

@MEnes tebrik ediyorum yoldaşım, nice sıvalara hep beraber :D Tam 3 yıl olmasa da bizim foruma gelişimiz 2 buçuk yıl falan olmuş. 2 buçuk yılda ne sıvalar yaptık burada be hey gidi günler hey :A

Hediyen de Leyla ile Mecnun'dan gelsin. Şu an aklıma ilk gelen sahneyi atıyorum :D
Saol yoldaşım, aynen dediğin gibi 2.5 yıl civarı oldu ama güzel zamanlarımız geçti. İyi ki gelmişim, tanımışım dediğim kişiler oldu. :D Devam edecek bu gidiş umarım. :D

Sahne de harika gerçekten. Her izlediğimde ayrı gülerim. :A
@MEnes tebrik ederim, az ve öz ama uzun mesajlarla 3 yılını doldurdun. Gerçekten kaliteli ve entellektüel bir üyesin. Aramızda kalmaya devam et. :D

Sana izlemediğin ama izlemlisin dediğim animeyi hediye ediyorum. :A

151645iv06616ng6766buy.jpg

Ve birde Erener'siz olmaz, puanlarınla bana çok destek oldun. Sevdiğim ama kullanamadığım bir şarkıyı gönderiyorum sana. :Z

Teşekkürler efenim. Dediklerinize müteşekkirim. :D Aranızda kalmaya devam etmeyi umuyorum. :D

Anime için listemde yok diyebilirim ama hediye verecek kadar güzelse listeme aldım şuan. İzlerim ilerde heralde. :D Şarkıyı dinleyemiyorum dışardayım ama bilmediğim bir şarkı gibi. Dinlersem fikrimi belirtirim. :D

Saol yoldaşım, aynen dediğin gibi 2.5 yıl civarı oldu ama güzel zamanlarımız geçti. İyi ki gelmişim, tanımışım dediğim kişiler oldu. :D Devam edecek bu gidiş umarım. :D

Sahne de harika gerçekten. Her izlediğimde ayrı gülerim. :A

Teşekkürler efenim. Dediklerinize müteşekkirim. :D Aranızda kalmaya devam etmeyi umuyorum. :D

Anime için listemde yok diyebilirim ama hediye verecek kadar güzelse listeme aldım şuan. İzlerim ilerde heralde. :D Şarkıyı dinleyemiyorum dışardayım ama bilmediğim bir şarkı gibi. Dinlersem fikrimi belirtirim. :D
FMA Brotherhood kadar sevdiğim bir animedir, izlemeni öneririm. :D

Şarkıyı benim dışımda bilen birini görmedim. 2000 yılında çıkmıştı, ben severek dinliyorum. Sözleri çok anlamlı geliyor bana. MS'de kullanmak kısmet olmadı, sana hediye edeyim dedim. :D

FMA Brotherhood kadar sevdiğim bir animedir, izlemeni öneririm. :D

Şarkıyı benim dışımda bilen birini görmedim. 2000 yılında çıkmıştı, ben severek dinliyorum. Sözleri çok anlamlı geliyor bana. MS'de kullanmak kısmet olmadı, sana hediye edeyim dedim. :D
O zaman muhakkak bakarım ilerde animeye. :D

Şarkıya bir şey diyemiyorum dinleyince yorum yaparım. :D

@MEnes'i tebrik etmeyi düşünmüyorum...

Şaka bir yana gerek goygoylarıyla gerek muazzam sanat bakışıyla ( :T:) foruma büyük renk katan, sohbet etmekten ve laf atmaktan çok keyif aldığım yoldaşımı tebrik ediyorum :A Umarım nice yıllar beraber ne goygoy ne sohbetler yaparız :A

Sana bu sanatı hediye ediyorum :A

tenor (1).gif

@MEnes'i tebrik etmeyi düşünmüyorum...

Şaka bir yana gerek goygoylarıyla gerek muazzam sanat bakışıyla ( :T:) foruma büyük renk katan, sohbet etmekten ve laf atmaktan çok keyif aldığım yoldaşımı tebrik ediyorum :A Umarım nice yıllar beraber ne goygoy ne sohbetler yaparız :A

Sana bu sanatı hediye ediyorum :A

Ekli dosyayı görüntüle 62657
Saol kardo hep birlikte inşallah. :A Daha bol bol goygoy yaparız. :A

Hediyen gerçek bir sanat, müthiş...

Forum İstatistikleri

Konular
172,746
Üyeler
8,481
Son Üye
user2162