MEnes Forumda 3. Yılında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haklısın yine, yine haklısın yani ne diyim ki. :D Tiksiniyorum kendimden. :A

Saol kardo nice yıllara birlikte inşallah. Ankaraya bir daha geldiğimde hazırlıklı ol, uğrayacam yanına inşallah. :) Hediye ne kadar da sanatsal bu arada. :)

Çok var say say bitmez. Manga, anime, gezme tozma, dizi, sinema. Daha liste uzar. :A

Evet o zamanlar konumu açmamıştı kimse yine sen yapmışsın kıyağı. :A Tabi ben bu tarz durumları kafaya takmadığım için fazla umursamamıştım konunun olmayışını. Yine de sen inceliğini yapmışsın her zamanki gibi. :)

Vayy aktifiteler çok iyiymiş valla bu arada nette kopma oldu anca yazdım:A

destere :F:F 5000'ler konusundaki yorumlara koptum :F araya aylar ve yıl girdi. Ikinci hediyen için fırsat geldi :A:A Menes'i etiketlemiyeyim, korkmasın yine ilk hediyeni görüp :F

Hatırlıyorum o hediyeyi gerçekten kanım donmuştu gördüm yine dondu. :A
menes gözü mavi hediye istemiş bende kırmamışım sıvadaşımı yine istesin öyle bir kazulet yine hediye ederiz sorun değil :)

Nice yıllara sıvadaşım, renktaşım, kardom :) İyi ki gelmişsin foruma iyi ki seni tanımışım. Birlikte sıva dolu mesajlara inşallah :A

Bu da hediyen :A (öndeki bıngıldağına şaplağı yiyen @destere :A)
giphy.gif

la bıngıldak tam neresi ben orayı çözemedim :)

menes gözü mavi hediye istemiş bende kırmamışım sıvadaşımı yine istesin öyle bir kazulet yine hediye ederiz sorun değil :)
ilk sayfadaki mesajına cevabımı es geçmişsin :A ve en iyi hediye bence özelden belirttiğim mesele :A sen hemen hamleye başvurmuştun yazımı görmeden :A

Ogünden sonra evet selam vermiyordum zaten :A ama işte kendisiyle özel paylaşımlarım oldu zamanında reel hayatımla ilgili ve ben yapılan iyilikleri verilen değeri unutmam. Onun hatırına açtım konu @MEnes için :D

özelde bahsettiğimiz konudaki hediyeni vermiştim diye hatırlıyorum dosi :)

Ne gibi bir detay niye gizemli gizemli konuşuyorsun. :A
gizemli konuşmalarım meşhurdur da ama @destere yanaşmıyor zaten detaya:T
bende gizem ne arar:) dosi özelden menes e gördüğün yerde diss at kaçacak delik arasın dedi ben olayı anlayana kadar tüm forum uyandı işe :)
hep diyorum bana gizliden iş yaptırtmayın batırıyorum açık açık söyleyin anlayayım:) nasıl olsa açıkça net anlatamazsanız ben bir şekilde tüm foruma duyuruyorum :)

bende gizem ne arar:) dosi özelden menes e gördüğün yerde diss at kaçacak delik arasın dedi ben olayı anlayana kadar tüm forum uyandı işe :)
hep diyorum bana gizliden iş yaptırtmayın batırıyorum açık açık söyleyin anlayayım:) nasıl olsa açıkça net anlatamazsanız ben bir şekilde tüm foruma duyuruyorum :)
hahahhahah :F:F
özeli buraya dökmeseydin iyiydi :T: Bugün haklı olduğumu kanıtladım ve sen anlaşmamıza uymayıp tam olarak uygulamayı yapmadın :T:

kimse bişey anlamamıştır zaten gecenin bu kör saatinde benle senden başka kimse kalmamış forumda:) bir pot kırmış olsamda arada kaynadı gitti işte :)
Haklısın galiba. Şifreli konuştuğumuz için anlayacakları varsada anlamazlar :A

gizemli konuşmalarım meşhurdur da ama @destere yanaşmıyor zaten detaya:T

Durum şimdi açıklığa kavuştu. :A Yoldaşım yoldaşına kıyıp diss atamamış, eli gitmemiş demek ki. :)

Haklısın galiba. Şifreli konuştuğumuz için anlayacakları varsada anlamazlar :A
ortada şifremi kaldı bas bas bağırarak herşeyi döktük ortaya:) hala anlamamışsa sıvadaşım derin felsefik konulara daldığı içindir o konulardan bir çıkarsa jeton düşecektir eminim :)

Durum şimdi açıklığa kavuştu. :A Yoldaşım yoldaşına kıyıp diss atamamış, eli gitmemiş demek ki. :)
Yani tam olarak öyle değil ama aynı kapıya çıkıyor diyebiliriz :A
Diğer konuda seni etiketleyip Menes'e acıma dedim destereye. İnkar edemem :A @destere