MEnes Forumda 3. Yılında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İlk konu değildir vardır elbet başka konular. Veda da olmaz elbet, daha buralardayız. :D Dediğinde haklısın ama önemsemeyen demeyeyim sebebini tam çözemedim ben de. Ama çözerim yakında. Tabi olayın seninle alakası yok benimle ilgili tamamen.

İzlemeni tavsiye ederim muazzam bir hikaye. :D
Artık okadar konu açtımki hatırlamıyorum şuan. 5000. mesaj konunu ben açmamışsam bu ilktir :A Senle ilk tanıştığımızda 3000'lerdeydin galiba.
Okadar hastalandık ve biliyordunda ama bir geçmiş olsun bile denmedi. Okadar kopmuşuz işte :D
edit: Artık konu açmayı bırakmıştım ve haftalar sonra ilk konum oldu :A Kutlama ve Diss Savaşları konusuna el atarım :D

Son düzenleme:
Nice yıllara sıvadaşım, renktaşım, kardom :) İyi ki gelmişsin foruma iyi ki seni tanımışım. Birlikte sıva dolu mesajlara inşallah :A

Bu da hediyen :A (öndeki bıngıldağına şaplağı yiyen @destere :A)
giphy.gif

Forumumuzun sevilen moderatörü ve sıvacı grubunun üyesi olarak ta bilinen ve benimde sohbetinden zevk aldığım değer verdiğim arkadaşım olan @MEnes 5.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Senin konunu bu zamana kadar açmayan başta sıvacı ekibini sonrasındada diğer samimi olduğun arkadaşlarını kınıyorum :)

@destere @Doğu @MasacRE-
aaa buldum. Iyi bu ilk konu değilmiş @MEnes . Demek ki bu hamle ile arkadaşlığımızı sağlama almışım :F
Yalnız ozamanda konuna sıva ekibini etiketlemişim 😱 normalde konularda etiketlere pek yer vermem :F
ve yazımdan anladığım kadarıyla sen çoktan 5000 olmuşsun ve ben farkedince açıvermişim. Diğerlerini kınamışım çünkü yorumda :A

gözü mavi olsa yetiyordu değilmi :)
dur sana ilk hediyem gelsin :)

7_d.jpg

ilki böyleyse devamını artık hayal edebilirsiniz devam ettikçe daha çok pisleşiyor resimler :)

tüm hediyeleri 5000 için harcayamam yani devamı yok korkma :)
destere :F:F 5000'ler konusundaki yorumlara koptum :F araya aylar ve yıl girdi. Ikinci hediyen için fırsat geldi :A:A Menes'i etiketlemiyeyim, korkmasın yine ilk hediyeni görüp :F

Artık okadar konu açtımki hatırlamıyorum şuan. 5000. mesaj konunu ben açmamışsam bu ilktir :A Senle ilk tanıştığımızda 3000'lerdeydin galiba.
Okadar hastalandık ve biliyordunda ama bir geçmiş olsun bile denmedi. Okadar kopmuşuz işte :D
edit: Artık konu açmayı bırakmıştım ve haftalar sonra ilk konum oldu :A Kutlama ve Diss Savaşları konusuna el atarım :D
Haklısın yine, yine haklısın yani ne diyim ki. :D Tiksiniyorum kendimden. :A
Nice yıllara sıvadaşım, renktaşım, kardom :) İyi ki gelmişsin foruma iyi ki seni tanımışım. Birlikte sıva dolu mesajlara inşallah :A

Bu da hediyen :A (öndeki bıngıldağına şaplağı yiyen @destere :A)
giphy.gif
Saol kardo nice yıllara birlikte inşallah. Ankaraya bir daha geldiğimde hazırlıklı ol, uğrayacam yanına inşallah. :) Hediye ne kadar da sanatsal bu arada. :)
:AHımm de bakım en çok hangi aktiviteyi yapıyon
Çok var say say bitmez. Manga, anime, gezme tozma, dizi, sinema. Daha liste uzar. :A
aaa buldum. Iyi bu ilk konu değilmiş @MEnes . Demek ki bu hamle ile arkadaşlığımızı sağlama almışım :F
Yalnız ozamanda konuna sıva ekibini etiketlemişim 😱 normalde konularda etiketlere pek yer vermem :F
ve yazımdan anladığım kadarıyla sen çoktan 5000 olmuşsun ve ben farkedince açıvermişim. Diğerlerini kınamışım çünkü yorumda :A
Evet o zamanlar konumu açmamıştı kimse yine sen yapmışsın kıyağı. :A Tabi ben bu tarz durumları kafaya takmadığım için fazla umursamamıştım konunun olmayışını. Yine de sen inceliğini yapmışsın her zamanki gibi. :)

Hatırlıyorum o hediyeyi gerçekten kanım donmuştu gördüm yine dondu. :A
oh iyi olmuş :A Ya aslında kanını donduracak bir hamle daha olabilirdi bugün ama dur bakalım yakın zamanda olur inşallah :A açıklamıyacam ne olduğunu :A

oh iyi olmuş :A Ya aslında kanını donduracak bir hamle daha olabilirdi bugün ama dur bakalım yakın zamanda olur inşallah :A açıklamıyacam ne olduğunu :A
Ben de bir hamle yapabilirim bunların ışığında. :A Ama benimki kan donduran şekilde olmaz daha ılımlı naif olur. :A