Hem fırsat bulamıyorum hem bulduğumda çok duramıyorum. Öyle geçip gidiyor işte zaman.Niye yahu izlediğin dizilere yorum yaz merak etme yalnız bırakmayız
Hem fırsat bulamıyorum hem bulduğumda çok duramıyorum. Öyle geçip gidiyor işte zaman.Niye yahu izlediğin dizilere yorum yaz merak etme yalnız bırakmayız
Hem fırsat bulamıyorum hem bulduğumda çok duramıyorum. Öyle geçip gidiyor işte zaman.
Yani evet bende şaşırdım Biraz tereddüt ettim ama sonra yufka yüreğim aç deyiverdiKonu açman bile şaşırttı beni beklemiyordum. Bence yapman gerekeni yaptın.
Sadece işten dolayı değil işteyken de girerdim normalde. Önceliklerimi ayarlarken buraya zaman kalmıyor. Fazla meşguliyet var.Yine işten dolayı giremiyorsun ya
İyi yapmış o yufka yüreğin kıyamamışsın. Ama kıysan da hakkın vardı bir şey diyemem yani.Yani evet bende şaşırdım Biraz tereddüt ettim ama sonra yufka yüreğim aç deyiverdi
Daha uzunu var mı? Link ver, görmek istiyorum.Daha öyle çooook yorumlarım olacak. O hiç bir şey.
Sadece işten dolayı değil işteyken de girerdim normalde. Önceliklerimi ayarlarken buraya zaman kalmıyor. Fazla meşguliyet var.
Artık okadar konu açtımki hatırlamıyorum şuan. 5000. mesaj konunu ben açmamışsam bu ilktir Senle ilk tanıştığımızda 3000'lerdeydin galiba.İlk konu değildir vardır elbet başka konular. Veda da olmaz elbet, daha buralardayız. Dediğinde haklısın ama önemsemeyen demeyeyim sebebini tam çözemedim ben de. Ama çözerim yakında. Tabi olayın seninle alakası yok benimle ilgili tamamen.
İzlemeni tavsiye ederim muazzam bir hikaye.
Belki vardır bir araştırma yaparım Pc'ye geçince.Daha uzunu var mı? Link ver, görmek istiyorum.
İş değil aktiviteler daha çok zaman alıyor.Yani iş tüm gününü alıyor öylemi tüh yaa kanının donmasını göremez olduk
İş değil aktiviteler daha çok zaman alıyor.
aaa buldum. Iyi bu ilk konu değilmiş @MEnes . Demek ki bu hamle ile arkadaşlığımızı sağlama almışımForumumuzun sevilen moderatörü ve sıvacı grubunun üyesi olarak ta bilinen ve benimde sohbetinden zevk aldığım değer verdiğim arkadaşım olan @MEnes 5.000'ler kulübüne girmiştir. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Senin konunu bu zamana kadar açmayan başta sıvacı ekibini sonrasındada diğer samimi olduğun arkadaşlarını kınıyorum
@destere @Doğu @MasacRE-
gözü mavi olsa yetiyordu değilmi
dur sana ilk hediyem gelsin
destere 5000'ler konusundaki yorumlara koptum araya aylar ve yıl girdi. Ikinci hediyen için fırsat geldi Menes'i etiketlemiyeyim, korkmasın yine ilk hediyeni görüpilki böyleyse devamını artık hayal edebilirsiniz devam ettikçe daha çok pisleşiyor resimler
tüm hediyeleri 5000 için harcayamam yani devamı yok korkma
Haklısın yine, yine haklısın yani ne diyim ki. Tiksiniyorum kendimden.Artık okadar konu açtımki hatırlamıyorum şuan. 5000. mesaj konunu ben açmamışsam bu ilktir Senle ilk tanıştığımızda 3000'lerdeydin galiba.
Okadar hastalandık ve biliyordunda ama bir geçmiş olsun bile denmedi. Okadar kopmuşuz işte
edit: Artık konu açmayı bırakmıştım ve haftalar sonra ilk konum oldu Kutlama ve Diss Savaşları konusuna el atarım
Saol kardo nice yıllara birlikte inşallah. Ankaraya bir daha geldiğimde hazırlıklı ol, uğrayacam yanına inşallah. Hediye ne kadar da sanatsal bu arada.Nice yıllara sıvadaşım, renktaşım, kardom İyi ki gelmişsin foruma iyi ki seni tanımışım. Birlikte sıva dolu mesajlara inşallah
Bu da hediyen (öndeki bıngıldağına şaplağı yiyen @destere )
Çok var say say bitmez. Manga, anime, gezme tozma, dizi, sinema. Daha liste uzar.Hımm de bakım en çok hangi aktiviteyi yapıyon
Evet o zamanlar konumu açmamıştı kimse yine sen yapmışsın kıyağı. Tabi ben bu tarz durumları kafaya takmadığım için fazla umursamamıştım konunun olmayışını. Yine de sen inceliğini yapmışsın her zamanki gibi.aaa buldum. Iyi bu ilk konu değilmiş @MEnes . Demek ki bu hamle ile arkadaşlığımızı sağlama almışım
Yalnız ozamanda konuna sıva ekibini etiketlemişim 😱 normalde konularda etiketlere pek yer vermem
ve yazımdan anladığım kadarıyla sen çoktan 5000 olmuşsun ve ben farkedince açıvermişim. Diğerlerini kınamışım çünkü yorumda
Hatırlıyorum o hediyeyi gerçekten kanım donmuştu gördüm yine dondu.destere 5000'ler konusundaki yorumlara koptum araya aylar ve yıl girdi. Ikinci hediyen için fırsat geldi Menes'i etiketlemiyeyim, korkmasın yine ilk hediyeni görüp
oh iyi olmuş Ya aslında kanını donduracak bir hamle daha olabilirdi bugün ama dur bakalım yakın zamanda olur inşallah açıklamıyacam ne olduğunuHatırlıyorum o hediyeyi gerçekten kanım donmuştu gördüm yine dondu.
Ben de bir hamle yapabilirim bunların ışığında. Ama benimki kan donduran şekilde olmaz daha ılımlı naif olur.oh iyi olmuş Ya aslında kanını donduracak bir hamle daha olabilirdi bugün ama dur bakalım yakın zamanda olur inşallah açıklamıyacam ne olduğunu
Sen ve hamleler? hiç sanmıyorum iyi şeyler görmedik, kötü şeylerde gösterme bariBen de bir hamle yapabilirim bunların ışığında. Ama benimki kan donduran şekilde olmaz daha ılımlı naif olur.
Olur olur neden olmasın. İyi şeyler yolda diyebilirim. Kötü şeyler daha zaten gelmez, gelmesin de bi zahmet.Sen ve hamleler? hiç sanmıyorum iyi şeyler görmedik, kötü şeylerde gösterme bari