Aaa @destere ile biz yeterince ünlüyüz ayoll yeter artar bileÖyle bir şey olsa fok balığı ve sincap i. Aşkı ilgi görurdu sen ünlü olurdun Züleyha değil
Aaa @destere ile biz yeterince ünlüyüz ayoll yeter artar bileÖyle bir şey olsa fok balığı ve sincap i. Aşkı ilgi görurdu sen ünlü olurdun Züleyha değil
Reklamın iyisi kötüsü olmazSapıklıkla ünlüsünuz haklisin ;A
@destere artik bu olsun hayvan olarak fok lugu bıraksın hayvanın adı sıçan tam desterelik bir tür @Dosi @MasacRE- @serhatt @DarkLegenDReklamın iyisi kötüsü olmaz
Kizimda cumanin yeni isi gulperi tek sayilmioCuma'nın tek yeni işi yükselebilmiş sonunda.
Çatladın kıskançlıktanCuma'nın tek yeni işi yükselebilmiş sonunda.
Kizimda cumanin yeni isi gulperi tek sayilmio
Cumaya geldiginde yuksek geldi zaten izleyci kazandi ama gulperide iddali is oldugu icin izleycinin tercihi gulperi olduDirekt Cuma başlasa daha farklı olurdu onun sonucu.
Cok dedn ask mavi 10 bolum asla dayanmaz yapimin dier isi can kiriklarida dusuk alio kanal her 2 projeden yapim sirketi tarafindan zararda ask mavi bitmesi 4 bolum icinde olurGülperi dizisi bir ara gidip geldi, şimdi de uçuşa geçti. Kocaman alkış diziye, cuma akşamları seviyor böyle işleri.
Arka Sokaklar da yükseliş yaşamış, haftaya +7 alabilir.
Aşk ve Mavi çöküşe devam ediyor. Emrah'ın ölümüyle yükseliş yaşar diyordum ama hiç kıpırdamamış bile. Büyük ihtimal final yapacak 5-10 bölüme.
Kızım da kanalı ve kendini kurtarıyor.
Çok dedim çünkü Şahin Tepesi'nin hazırlanması ve yayına çıkması en az 4-5 hafta gösteriyor. 5-10 hafta arası demem o sebep. Aşk ve Mavi'nin yokluğu Gülperi ve Arka Sokaklar'a yarayacak.Cok dedn ask mavi 10 bolum asla dayanmaz yapimin dier isi can kiriklarida dusuk alio kanal her 2 projeden yapim sirketi tarafindan zararda ask mavi bitmesi 4 bolum icinde olur
Eh tabiki yarayacak zaten ask mavinin kitlesi suan gulperide sahin tepesi evet kasim 3 haftasi yayinda olurÇok dedim çünkü Şahin Tepesi'nin hazırlanması ve yayına çıkması en az 4-5 hafta gösteriyor. 5-10 hafta arası demem o sebep. Aşk ve Mavi'nin yokluğu Gülperi ve Arka Sokaklar'a yarayacak.