Hayatim senden ve Hogathadan daha iyi biliyor olabilirim bu işleri ama sizin gibi değilimHayır seni
Bi halt bildiğin yokHayatim senden ve Hogathadan daha iyi biliyor olabilirim bu işleri ama sizin gibi değilim
kendimi o kadar şarkıya kaptırdım ki dakikalar 1.06 yı gösterirken direğe tırmanma isteği uyandırdı bende
Alamancı bunla gelse tam puan senden @keremkendimi o kadar şarkıya kaptırdım ki dakikalar 1.06 yı gösterirken direğe tırmanma isteği uyandırdı bende
Bi halt bildiğin yok
kendimi o kadar şarkıya kaptırdım ki dakikalar 1.06 yı gösterirken direğe tırmanma isteği uyandırdı bende
Medyapım japon kanalından 4. Diziyi de almış ; 27 yaşındaki anasının babasının istemediği intihara kalkışan bir kız; 3 çocuklu hasta bir adamla tanışıyormus falan sanki kadın i tersten yazmışlar @xBUGRAx @Aserat @cookies @Dosi @vadikızı @mrt-06 @Yiğitt @ozmoturk @denizz19 @kerem @dreamyAlamancı bunla gelse tam puan senden @kerem
Ay tam FOX'luk iş. @xBUGRAx
Tuhaf dizilerin adresi ,Ecünnü kanalı @xBUGRAx kaçırmaz @serhatt @sokak sanatiAy tam FOX'luk iş. @xBUGRAx
Seni de o kanalda görmek isteriz
ahhh inş.
Bana askıntı olabilir
Bana askıntı olabilir
Siz zaten o siskalikla liseli gibi duruyoruz
Iyyy sen az defolsana şurdanSiz zaten o siskalikla liseli gibi duruyoruz
Iyyy sen az defolsana şurdan
Kendisi yer cücesi boyuyla ilk okul görünüyor kendine bakmıyorSiz zaten o siskalikla liseli gibi duruyoruz
aa ne güzel dedin ağzına sağlık Yer elmasıKendisi yer cücesi boyuyla ilk okul görünüyor kendine bakmıyor
Iyyy sen az defolsana şurdan
@vadikızı teyzeme kulak verinKendisi yer cücesi boyuyla ilk okul görünüyor kendine bakmıyor