'Bizim Hikaye' Youtube Sayfası 1 Milyon Aboneye Ulaştı!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
19,835
Puanı
1,060
Adsız.png

FOX'un sevilen dizisi Bizim Hikaye'nin Youtube sayfası 1 milyon aboneye ulaştı!

Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği, başrollerinde Hazal Kaya, Burak Deniz, Yağız Can Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Reha Özcan'ın yer aldığı dizi 2. sezonuyla ekranlara geliyor.

Her hafta bölüm videoları trend listesine giren Bizim Hikaye'nin Youtube sayfası büyümeye devam ediyor.

Bu sezon çok aktif kullanıyorlar Youtube'u. Ben de kısa videolardan takip ediyorum bu sezon daha da artacaktır. :A

Youtube izlenmeleri çok iyi, demek ki büyük kitle televizyondan izlemiyor. Ekstra olarak dizinin hesabı haftada 50-100 bin arası artış yaşıyor. Çok önemli rakam bu. :bhr:

Bölüm videoları çok fazla izleniyor,tebrikler

Tebrikler diziye :Z

Geçen sezon en çok Fiko’nun sahneleri izleniyordu ama bu sezon Rahmet’in sahneleri her hafta trende giriyor :A

Geçen hafta da Tülay’ın bebeklerini kaybettiği sahne 1 günde 1 milyon izlenmeyle trenlere girmişti :A

Çok iyi haber youtube hesabı aktif :D
@Yiğitt bölüm videoları yayınlanıyor tam bölümü vermiyor ki youtube :D

Keşke onu da verse, FOX'un sitesinden dizi izlemek işkence. Reklamı ayrı dert, parça parça olması ayrı dert...

Keşke ya parça parça izlemeye bende sinir oluyorum he nerde tam yayınlayan site var onu arıyorum valla BZÇ youtube de varda izleyebiliyorum valla :d

Keşke ya parça parça izlemeye bende sinir oluyorum he nerde tam yayınlayan site var onu arıyorum valla BZÇ youtube de varda izleyebiliyorum valla :D
Tims dizilerini Youtube'a yüklüyor ne güzel. Star dizileri zaten Puhu TV'de, Show TV dizileri de Puhu'da. :X ATV sıkıntı, Kanal D dizileri de BluTV'de.

Tims dizilerini Youtube'a yüklüyor ne güzel. Star dizileri zaten Puhu TV'de, Show TV dizileri de Puhu'da. :X ATV sıkıntı, Kanal D dizileri de BluTV'de.

Aynen öyle bende Kanal D dizilerini nette izleyemiyorum BluTv paralı izleyemem Nedtv sitesi var orda Kanal D dizileri tam yayınlanıyor da ordan bakabiliyorum bazen de sitesinden izliyorum :D