eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 8.Sezon Yarı Final

Ben bunu inkar mı ettim? Sadece beğendim dedin ve tahmin yürüttüm. Bana şu puanı falan ver demedim.

:DBen dedin demiyorum zaten hani dedin ya insan sevdiği şarkıya 1 vermez diye 3 şarkıda sevdiğim şarkı biriniz mutlaka düşük alacak onu demek istiyorum

:A

images (40).jpeg

4169895848_4d7b04f795_b.jpg

Öncelikle Sertab Erener'i yarı finale taşıyan siz değerli jüri üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Türkiye'de böylesine kaliteli bir sesin buralara gelmesi beni çok sevindirdi.

maxresdefault.jpg

Yarı Finale yakışır bir Erener şarkısıyla daha geliyor olacağım. Çünkü bu şarkının hem sözü hem müziği Soner Sarıkabadayı'ya ait. Rengarenk albümünden çıkan bu şarkı ayrıca albümünün en çok ilgi gören şarkısı olarak da biliniyor.

sertab-erener-acik-adres_8966354-34870_1280x720.jpg

Evet, yarı final şarkımız: "Açık Adres" :D

hqdefault.jpg

Sorma bu ara şu halimi
Bu acıların hepsi mi daimi?
Yazık oldu her iki tarafa da
Şimdi sence daha iyi mi?

Bir gün oldu , iki gün oldu, ay oldu, yıl oldu ümitlere?
Unutmuyor gönlüm seni
Seviyor her gün her gece
Yoruldu, duruldu, kırıldı, vuruldu bir kaç kere?
Yazılıdır hepsi hikâyede

Yok mu bir haber alan, yok mu gören?
Bu mudur adetin, bu mudur tören?
Yaz ya da söyle, bulamadım böyle,
Neresi açık adresin, neresi yören?

@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci @xdragxx
şarkı bir foka benzemediği için sertab posterleriyle durumu kurtarmaya çalışmış alamancı :)

Tesir Altında ile elenmiş komplo kurulmuştu :A :A :A Sunucuda uğursuz @sokak sanati hep gelip gidip beni eliyordu :A :A :A

Bu hafta çok değişik bir oylama yapacam @denizz19 @kerem :A :A :A @mrt-06 @xemrexxx @destere
bizim en yüksek puan sekiz olmalı altı bizi kesmez şu durumu bir düzeltelim hogatha :) @sokak sanati 10 diyor ne zorla sekize ikna ettik sende yan çizme artık sekiz olsun bitsin bu iş :)
@xemrexxx topacıda en yüksek 15 puan verelim demiş o tam öldürecek @Maskeli Fedai yi ona kinlenmiş sanırım ama bu kadarda yalı kazığının üstüne gidilmezki ? :)

bizim en yüksek puan sekiz olmalı altı bizi kesmez şu durumu bir düzeltelim hogatha :) @sokak sanati 10 diyor ne zorla sekize ikna ettik sende yan çizme artık sekiz olsun bitsin bu iş :)
@xemrexxx topacıda en yüksek 15 puan verelim demiş o tam öldürecek @Maskeli Fedai yi ona kinlenmiş sanırım ama bu kadarda yalı kazığının üstüne gidilmezki ? :)
Yalı kazığına sahip çık fok başkan :A

Oyumu verdim.:D

@denizz19 recabı yanlış yerde kesmişsin. 2 dakikalık süren vardı. O sonda bir kez dahanakarat dinlerdik.
@Maskeli Fedai şarkın ortalama dediğim gibi. @kerem sana zaten fikrimi söyledim. Finale çıkarsan şarkın seni kurtarmaz:A

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy