KADINI GEÇTİ Mİ DEDİN BENDE MALESEF 3 GRUPTA KADIN ZİRVEDE DEDİM,ANLAMA ÖZÜRLÜ@serhatt Dediğine bakarım ben
KADINI GEÇTİ Mİ DEDİN BENDE MALESEF 3 GRUPTA KADIN ZİRVEDE DEDİM,ANLAMA ÖZÜRLÜ@serhatt Dediğine bakarım ben
Yes muhtemelen o olacak ya da Evlenmene Bak
SENEYE TEK BAŞKAN BEN OLACAM Kuru işe yaramaz kalabalığa gerek yok
Sen yanlıs anlattın beeKADINI GEÇTİ Mİ DEDİN BENDE MALESEF 3 GRUPTA KADIN ZİRVEDE DEDİM,ANLAMA ÖZÜRLÜ
kÖTÜ AÇIKLAMIŞSINBen pot kırmadım ki herkese 8 vermişsin işte
yine de Hogathanin oyları şöyle dursun neticede deniz marulu ve sokak seysi gibi şikeci değiliz bizSENEYE TEK BAŞKAN BEN OLACAM Kuru işe yaramaz kalabalığa gerek yok
Sen seversin böyle şıkıdık şarkıları Ama sanki eleneceğim gibiEvlenemene değil elenmene bakarız
Zıbarıcağını önceden deseydin seni 1 olarak ayırırdım @sokak sanatiBeni diğerleriyle aynı kefeye koyduğun için seni kınıyorum, ben 9 diğerleri 5 olmalıydı... @Çiğdem-
kÖTÜ AÇIKLAMIŞSIN
senin canın yanlış anlamak istemişSen yanlıs anlattın bee
Yürüyen reytingim, erken yatarsam reytingde dibi görürsünZıbarıcağını önceden deseydin seni 1 olarak ayırırdım @sokak sanati
Maalesef şampiyonluğu Kadın elde etti. Çatla.Reytingi görmedim ama @serhatt dediğine göre Eşkiyam Salıya hükümdar olmuş @xemrexxx @Sherlock @MasacRE- @Yiğitt @xBUGRAx @sokak sanati @Billy Kane