ne o kız vapurda çay simit mi satmaya başladın
QaPaQ
ne o kız vapurda çay simit mi satmaya başladın
ağlama anne ve elimi bırakmaPazar ne var bomboş gün
Buraya kadar geldim ya sen şimdi çekememişsindir Halbuki elenmezsem senin en beğendiğin şarkıyla gelebilirimSen nasıl istersen öyle olsun
@keremReytingi görmedim ama @serhatt dediğine göre Eşkiyam Salıya hükümdar olmuş @xemrexxx @Sherlock @MasacRE- @Yiğitt @xBUGRAx @sokak sanati @Billy Kane
Yoo tüm gruplarda Kadın zirvedeReytingi görmedim ama @serhatt dediğine göre Eşkiyam Salıya hükümdar olmuş @xemrexxx @Sherlock @MasacRE- @Yiğitt @xBUGRAx @sokak sanati @Billy Kane
Kadın zirvede safoz karıReytingi görmedim ama @serhatt dediğine göre Eşkiyam Salıya hükümdar olmuş @xemrexxx @Sherlock @MasacRE- @Yiğitt @xBUGRAx @sokak sanati @Billy Kane
Buraya kadar geldim ya sen şimdi çekememişsindir Halbuki elenmezsem senin en beğendiğin şarkıyla gelebilirim
Yes muhtemelen o olacak ya da Evlenmene BakElenmezsin zaten haftaya sevgi olun taştan olsun vs şarkısı ile mi geleceksin
Totosu açık gezdiğinden ÜŞÜTMÜŞ oReytingi görmedim ama @serhatt dediğine göre Eşkiyam Salıya hükümdar olmuş @xemrexxx @Sherlock @MasacRE- @Yiğitt @xBUGRAx @sokak sanati @Billy Kane