1.ci o bitirdiHerkese başarılar. Bu haftanın favorisi bello
1.ci o bitirdiHerkese başarılar. Bu haftanın favorisi bello
Aaa şansına ne çıkarsa cnm orası piyango gibi hangi güne vurucağımız belli olmuyorYok
OLSAYDI YERDİN KÜFÜRLERİ
SALI PERŞEMBE CUMA PAZAR GÜNLERİ YAPAYIM DEME SAKIN ŞU YARI FİNALLE - FİNALİ
5 i de defolsun@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Beren ile @Maskeli Fedai ne alaka ayoll sunucuyu diyorum benDemek bu şarkıyla bir kez daha 1. Oldu. Bekliyorduk @Maskeli Fedai
Oyumu yine sen açıklıcan gibi görünüyor5 i de defolsun
Gene vapurda olucam.ssOyumu yine sen açıklıcan gibi görünüyor
Beren ile @Maskeli Fedai ne alaka ayoll sunucuyu diyorum ben
Oyumu yine sen açıklıcan gibi görünüyor
Bello diyince Bereni diyorsun sandımBende bu haftanın favorisi olan Yalın 1. Oldu sandım.: @Bully 'de 1. Olmuştu bu şarkıyla
Gene vapurda olucam.ss
Aaa pardon şefimiz burdaymış ozaman sen vapurdan inme gerek kalmadıŞef olarak izin vermiyorum. Ben yoksam kendi oyunu kendin açıkla
Atty o da Kim oluyor .ssAaa pardon şefimiz burdaymış ozaman sen vapurdan inme gerek kalmadı
@destere Seni desteklemeye gelecekti erde kaldıKonuk harika.
Sonuçları bekliyoruz, umarım hakettiğim sırada olurum.
1 puanımı verdin miHerkese başarılar. Bu haftanın favorisi bello
Pazartesi çarş. cumartesi yapAaa şansına ne çıkarsa cnm orası piyango gibi hangi güne vurucağımız belli olmuyor
ne o kız vapurda çay simit mi satmaya başladınGene vapurda olucam.ss
1 puanımı verdin mi