1.ci o bitirdiHerkese başarılar. Bu haftanın favorisi bello![]()
1.ci o bitirdiHerkese başarılar. Bu haftanın favorisi bello![]()
Aaa şansına ne çıkarsa cnm orası piyango gibi hangi güne vurucağımız belli olmuyorYok
OLSAYDI YERDİN KÜFÜRLERİ
SALI PERŞEMBE CUMA PAZAR GÜNLERİ YAPAYIM DEME SAKIN ŞU YARI FİNALLE - FİNALİ![]()
5 i de defolsun@destere @Yiğitt @MEnes @ozmoturk @tolgab @Billy Kane @Aserat @dreamy @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @mesmeso61 @Maskeli Fedai @YıldırıM @mrt-06 @kerem @serhatt @sokak sanati @batuhankaralar @bazinga @MayısKralı @DarkLegenD @BesaleT @cookies @xBUGRAx @Arslan Bey @-potterhead- @ozgur2113 @Bully @Sherlock @MasacRE- @HachiKo @Felon @Çiğdem- @Doğu @gözlemci
Beren ile @Maskeli Fedai ne alaka ayoll sunucuyu diyorum benDemek bu şarkıyla bir kez daha 1. Oldu. Bekliyorduk@Maskeli Fedai
Oyumu yine sen açıklıcan gibi görünüyor5 i de defolsun![]()
Gene vapurda olucam.ssOyumu yine sen açıklıcan gibi görünüyor![]()
![]()
![]()
Oyumu yine sen açıklıcan gibi görünüyor![]()
![]()
![]()
Bello diyince Bereni diyorsun sandımBende bu haftanın favorisi olan Yalın 1. Oldu sandım.: @Bully 'de 1. Olmuştu bu şarkıyla![]()
Gene vapurda olucam.ss
Aaa pardon şefimiz burdaymış ozaman sen vapurdan inme gerek kalmadıŞef olarak izin vermiyorum. Ben yoksam kendi oyunu kendin açıkla
Atty o da Kim oluyor .ssAaa pardon şefimiz burdaymış ozaman sen vapurdan inme gerek kalmadı![]()
![]()
![]()
@destere Seni desteklemeye gelecekti erde kaldıKonuk harika.
Sonuçları bekliyoruz, umarım hakettiğim sırada olurum.![]()
1 puanımı verdin miHerkese başarılar. Bu haftanın favorisi bello![]()
Pazartesi çarş. cumartesi yapAaa şansına ne çıkarsa cnm orası piyango gibi hangi güne vurucağımız belli olmuyor![]()
![]()
![]()
ne o kız vapurda çay simit mi satmaya başladınGene vapurda olucam.ss