Bugün ilk bölümü izledim. Zamanında orijinalinin ilk bölümünü izlediğim için bizde nasıl uyarlandığını merak edip izledim.
Öncelikle orijinal versiyonda dramı daha fazlaydı. Japonlar bu işi biliyor.

Oldukça duygusal bir işti. Bize de güzel uyarlanmış. İlk bölüm neredeyse orijinaliyle aynı gitti. Açılış sahnesi de aynıydı
Oyunculuklara gelirsek başroller çok iyi iş çıkarmışlar. Miray Daner, genç kuşağın en yetenekli isimlerinden bence. Hayat dolu Cihan’ı çok güzel canlandırmış.
Sanem Çelik bana da soğuk geldi ama son sahnelerde gördük ki kızını düşünen, fedakar ve çaresiz bir anne. Güzel oynamış bence.
Benim favorilerim ise Mert Yazıcıoğlu ve Tolga Tekin oldu. Mert çok başarılı bir oyuncu ve Miray’la da aşırı yakışmışlar
Tolga Tekin’i tiyatroda izlediğimden beri takip ediyorum burada o kadar sıcak ve gerçekçi oynamış ki, Cihan’la olan baba kız ilişkileri çok güzeldi
Tek sıkıntı yönetmende bence. Bazı sahneler çok kopuktu ve duygu yok gibiydi. Orijinali kadar sağlam bir dram bekliyordum ama olmadı. Fragmandaki duygusallık bile yoktu bence.
Senaryo orijinalinden kopunca nasıl şekillenir bilmiyorum ama güzel uyarlanmıştı. Jenerik müziği de harikaydı.