Kanal D Bir Litre Gözyaşı - Dizi Yorumları

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
dn8jqyuxuaeiacw-jpg.61857

Kanal D'nin merakla beklenen yeni dizisi ''Bir Litre Gözyaşı'' bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını MedYapım'ın, yönetmenliğini Serhan Şahin'in üstlendiği dizinin kadrosunda Sanem Çelik, Miray Daner, Mert Yazıcıoğlu, Tolga Tekin, Helin Kandemir, Görkem Mete ve Revna Çolak'ın yer alıyor.

''Bir Litre Gözyaşı'' yeni bölümleriyle her pazar 20.00'de Kanal D'de!

Dizi ile ilgili yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz. İyi seyirler...

Tutacağına kesin gözüyle bakıyorum,başarılar.

Kadro güzel fragmanları da ilgi çekici. En azından Ağlama Anne'ye göre daha kaliteli olacak gibi. Zaten Medyapım elini neye atsa tutturuyor o yüzden bunun da şansı yüksek. Miray Daner'in VS'den sonraki ilk projesinde başarılı olmasını istiyorum. Başarılar. :D

Dizinin arka müziği çok güzel olmuş. Cihan ve Mahir de çok uyumlu duruyor. :bhr: :Z

Diziyi izlemeyi çok istiyordum aslında ama böyle konusu hastalık olan işlerden çok etkileniyorum. O nedenle izlememe kararı aldım, biraz bakacağım O Ses başlayana kadar. Kanal D'nin bu sezon hazırladığı iki iddialı işinden biri, tutmasını çok isterim. Bol şans. :bhr:

Şişko Miray yüzünden izlememe kararı aldım. Yoksa Medyapım'ın el attığı her projeye şans veririm mutlaka. :A

sadece bir zamanlar züleyhayı izliyorum ama bulablirsem onun yanına bir iki kaliteli yerli dizi koyabilirim :)
git çukura sen düş oraya düşmem :) ama kadın dizisini izlerim :)
Perşembe'leri Avlu çıkıyor, hapishane dizisi. Üstelik dizinin mekanı da kadın kovuşu. Senin ilgi alanın. :A

Şişko Miray yüzünden izlememe kararı aldım. Yoksa Medyapım'ın el attığı her projeye şans veririm mutlaka. :A

Miray çok güzel kilo vermiş ve çok güzel görünüyor bu yüzden bir diziyi izlememen bence yanlış ama sen bilirsin tabii dün biraz baktım beğendim Miray çok tatlıydı:D

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs