İkisi de farklı günlerde ama bu dizinin ilk bölümünü beğenemedim ama bakıyorum her geçen gün artıyor Devam edeceğim gibi@gözlemci bu dizi tam senlik, Gülperi'yi bırak buraya başla da yorumlaşalım.
İkinci bölümden sonra açılıyor, forumda görünce hemen etiketleyeyim dedim. Devam et tabi, yorum da yap buraya. Yorumlaşırız, yılın dizisi diyorum bu diziye ben.İkisi de farklı günlerde ama bu dizinin ilk bölümünü beğenemedim ama bakıyorum her geçen gün artıyor Devam edeceğim gibi
Şöyle 1-2 bölüm daha devam etsin dönüş yapacağım zaten otursam hızlıca bitiriyorumİkinci bölümden sonra açılıyor, forumda görünce hemen etiketleyeyim dedim. Devam et tabi, yorum da yap buraya. Yorumlaşırız, yılın dizisi diyorum bu diziye ben.
Ben geçenlerde +12 alır derken bazı forumdaşlar bana güldü, inşallah bu hafta +12 alalım da onlara da cevap verelim.4. Bölüm fragmanı gerçekten çok iyiydi. Total grubunda 12 bekliyorum ben.
O potansiyel var dizide. Hatta o saçma Sen Anlat Karadeniz bile 20 reyting aldıysa zamanında bu dizi ondan daha kaliteli ve Muhteşem senaryo ile daha da fazla hak ediyor da neyse. 12 alalım da biz katlayarak gideriz inşallah.Ben geçenlerde +12 alır derken bazı forumdaşlar bana güldü, inşallah bu hafta +12 alalım da onlara da cevap verelim.
Eğer botokslu hali buysa botokssuz nasıl olurdu acaba 😱 cidden kadını hiç beğenmedim aşırı yakından gördüm kötüydüGülperi botokslu Nurgül'ün dizisi. Diziye hiç yakışmamış
Eğer botokslu hali buysa botokssuz nasıl olurdu acaba 😱 cidden kadını hiç beğenmedim aşırı yakından gördüm kötüydü
O eski halinden eser yok şimdi Çok minyon gördüm kendisiniGençken güzeldi şimdi şeye benzedi iyice.
Ailede izleyenler var. Dün Yılmaz (ismi buydu galiba) hapisteyken parmaklıklar arkasında sevdiği kız ile konuşuyordu. O sahneye denk geldim@Dosi sen de başla diziye bakayım, seversin bunu.
Evet izliyor diziyi, geçen ben yorum yapınca görüp yazmış konuya. 3 bölümü de Youtube'da var, izle bir ara da sen de katıl BZÇ ailesine.Ailede izleyenler var. Dün Yılmaz (ismi buydu galiba) hapisteyken parmaklıklar arkasında sevdiği kız ile konuşuyordu. O sahneye denk geldim
Birde geçenlerde denk geldim, Vahide ile kızın sahnesi vardı, kıza Yılmaz'ın 15 yıl yatacağını diyordu.
Bunlarda başta kendilerini kardeş diye tanıtmış galiba Dizi hakkında tek bildiğim bu
Boş vaktimde bi bakınırım YouTube'de. Zaten tekn3 diziye bakıyorum buaralar
@destere de izliyormuş bu diziyi, öyle demişti.
Tamam, senin için bakacam bölümlere. Sararsa bunu da izleriz artık Zaten Atv Avrupa sizin yayınla birebir gittiği için ordaki diziler ilk tercihim oluyorEvet izliyor diziyi, geçen ben yorum yapınca görüp yazmış konuya. 3 bölümü de Youtube'da var, izle bir ara da sen de katıl BZÇ ailesine.
Ben dizileri hep netten izlediğim için fark etmiyor bana, izleyince etiketleyip yorumunu yap muhakkak.Tamam, senin için bakacam bölümlere. Sararsa bunu da izleriz artık Zaten Atv Avrupa sizin yayınla birebir gittiği için ordaki diziler ilk tercihim oluyor
Çok iyi gidiyor bu dizide şimdilik Allah var umarım hiç bozmaz..
1. BÖLÜM
Beklediğime değdi sanırım, ben çok beğendim projeyi. Harika bir dram hazırlamışlar, 'Hanımın Çiftliği' dizisini hatırlattı tabi çoğu sahnede. Tarlalar, evler falan aklıma geldi. Vay be... Tabi konusu baya farklı, alakası yok.
Öncelikle Uğur Güneş'e bayıldım, Yılmaz karakterini çok iyi sırtlamış. Çok da yakışmış, en çok o dikkatimi çekti dizide. Hilal'den zaten umutluydum, o da cuk oturmuş diziye. 'Züleyha' damgasını vuracak daha.
Dizinin komedi Gaffur ve ailesi olacak gibi, bizimkileri baya kıskandılar. Gaffur'dan baya iş çıkar, senarist iyi değerlendirecek bu karakteri. Yılmaz'ın arkasındaki adamları da o getirip sokacak anlaşılan çiftliğe.
Murat reise çok yakışmış 'Demir' rolü, böyle ağır işlerde ağır tarzları oynamak yakışıyor. Vahide Perçin yine harikalar yaratıyor, 'Hünkar' reis Züleyha'yı ister mi bilemiyorum tabi. Demir'in çocuğu olmayacağı iddiaları da var, oradan Hünkar baya olaya et atar.
Şermin çok komik, dizinin ikinci rengi de bu kadın. Kocasının kendine hayrı yok zaten.
Züleyha ve Yılmaz oradakilere kardeş olduklarını söyledi, son sahnede Hünkar ikisini öpüşürken gördü. Bu olayın bu kadar erken ortaya çıkacağını düşünmemiştim, 2. bölüm harika olacak anlaşılan.
2. BÖLÜM
Harika bölümdü, soluksuz izledim. Hünkar her şeyi öğrendi, ardından Züleyha'nın hamile olduğunu da öğrendi. Yılmaz'ı da ihbar etti anladığımız kadarıyla, rüya çıkmaz herhalde o sahne.
Çalışanların hastalandığı sahne güzel çekilmişti, o kusmaları falan göstermeseydiniz bari... Baya etkileyici sahneydi.
3. BÖLÜM
Harika bölümdü, dizi çok hızlı akıyor. Maşallah kaç bölüm sonra olur dediklerimin hepsi ilk üç bölümde oldu, senariste kocaman alkış. Nasıl gidecek dizi, çok merak ediyorum.
Yılmaz'ı İstanbul'a götürdüler, Züleyha ile konuşmaları da gitti artık. Keşke ikiliyi biraz daha bu saf halleriyle izleyebilseydik. Demir, Züleyha'ya evlilik teklifi etti. Züleyha son sahnede kendini suya bırakarak intihar etti.
Fedik ve Saniye'ye ayar oluyorum, ne kadar kıskandılar Züleyha'yı. 😱 Neyse, hanım ağamız hepinizi yollayacak.
Dizinin en iyisi de Gülten, çok tatlı.
Ben dizileri hep netten izlediğim için fark etmiyor bana, izleyince etiketleyip yorumunu yap muhakkak.
Şu ön hazırlıklarımı bu yorumla yapayım
Sen Anlat Karadeniz hissi verirse kaçarım diziden ama şimdi böyle bi kaptırırsam beni sarmasa bile merak edip izlerim @xBUGRAx beni Adı Zehra'ya alıştırdı bırakamamıştım. Neyseki o kısa sürdü ama bu dizi 2. sezon garanti, hissediyorum.
Senin özetler işime yarayacak sonra okuyup fikir sahibi olurum
Bence de hiç bulaştırma beni 'Bitmeyen Şarkı'yı andırıyor ve ilgimi kesinlikle çekecek tarzda gibi duruyor ama almayayım.Bir Deli Rüzgar'ı da önereceğim ama korkuyorum aynı son olur diye.