- Reaksiyon puanı
- 57,365
- Puanı
- 1,060
Eşitlikte ben eleniyordum. Kıl payı yırttık yani anlayacağın.eşitlik olsa kim tur atlayacaktı o kısmı önemli eğer yine sen tur atlayacaktıysan benim oyumda bişeye yaramazdı
Eşitlikte ben eleniyordum. Kıl payı yırttık yani anlayacağın.eşitlik olsa kim tur atlayacaktı o kısmı önemli eğer yine sen tur atlayacaktıysan benim oyumda bişeye yaramazdı
şimdi hafızama lanet ediyorum işte sen gel tamda son gün işe yarayacağın yerde işlevini kaybet olacak iş mi ?Eşitlikte ben eleniyordum. Kıl payı yırttık yani anlayacağın.
Hafızana sevgi ve selamlarımı yolluyorum, gerektiği zamanda çalışmamış ne güzel.şimdi hafızama lanet ediyorum işte sen gel tamda son gün işe yarayacağın yerde işlevini kaybet olacak iş mi ?
@Çiğdem- ide kınıyorum bana kırk kez MS oylamasını unutma diye uyardıda bunu hatırlatmadı
Hafızana sevgi ve selamlarımı yolluyorum, gerektiği zamanda çalışmamış ne güzel.
Çiğdemcim beni zora sokacak işlerin içinde yer almaz. Elensem tribimi çekecek, uğraş dur sonra.
@Bully Çeyreği tamamlamadan gitme destere de sana Bully forumda yok nasılsa oy atmıyayım bahanesi uyduramasınşimdi hafızama lanet ediyorum işte sen gel tamda son gün işe yarayacağın yerde işlevini kaybet olacak iş mi ?
@Çiğdem- ide kınıyorum bana kırk kez MS oylamasını unutma diye uyardıda bunu hatırlatmadı
@Bully Çeyreği tamamlamadan gitme destere de sana Bully forumda yok nasılsa oy atmıyayım bahanesi uyduramasın
Aslında sevgili dostum Çiğdem aklımı okumuş. Ben şöyle düşünmüştüm, yarı finale çıkarsam gidiş tarihimi biraz daha uzatabilirim diye ama elenecek gibi olursam çeyreğin sonunu bekler miyim bilmiyorum.bahanemi yok ben bir bahane bulurum mutlaka yeterki eleneceğini hissedeyim ama dün büyük bir fırsatı kaçırmışım @Bully direkten dönmüş
Aslında sevgili dostum Çiğdem aklımı okumuş. Ben şöyle düşünmüştüm, yarı finale çıkarsam gidiş tarihimi biraz daha uzatabilirim diye ama elenecek gibi olursam çeyreğin sonunu bekler miyim bilmiyorum.
Normalde gitmeyi plandığım gün yarın ama bakacaz artık durumlara
Sen gitme diye @destere seni finale bile çıkarır elenince gidersin işte ozamanda uğurlar böyle bir arkadaşın var dua et ayollbahanemi yok ben bir bahane bulurum mutlaka yeterki eleneceğini hissedeyim ama dün büyük bir fırsatı kaçırmışım @Bully direkten dönmüş
E tabii, benle uğraşmaktan aldığı keyfi kimseden alamıyor normaldir. Sever saolsun beni hiç belli etmese de.Sen gitme diye @destere seni finale bile çıkarır elenince gidersin işte ozamanda uğurlar böyle bir arkadaşın var dua et ayoll
şimdi olmadı işte insan sözünde durmalı yarın dediysen yarın çek git işte beklemenin alemi yokAslında sevgili dostum Çiğdem aklımı okumuş. Ben şöyle düşünmüştüm, yarı finale çıkarsam gidiş tarihimi biraz daha uzatabilirim diye ama elenecek gibi olursam çeyreğin sonunu bekler miyim bilmiyorum.
Normalde gitmeyi plandığım gün yarın ama bakacaz artık durumlara
yok yani illaki gitmek istiyorsa tutmanında bir alemi yok işi gücü var tabi reel hayat onu çağırıyor burda ne işi varSen gitme diye @destere seni finale bile çıkarır elenince gidersin işte ozamanda uğurlar böyle bir arkadaşın var dua et ayoll
bir dahaki oylamayı iple çekiyorum yine böyle sırat köprüsünde kalırsında umarım bu sefer uçurumdan aşağı ben dürtükleyeceğimE tabii, benle uğraşmaktan aldığı keyfi kimseden alamıyor normaldir. Sever saolsun beni hiç belli etmese de.
Bekliyorum desteğini, bana ihanet etmeyecektir @destere arkadaşım.
şimdi olmadı işte insan sözünde durmalı yarın dediysen yarın çek git işte beklemenin alemi yok
@Çiğdem- le onca masrafa girip deveye girdik planlarımızı altüst etmenin alemi varmı şimdi
Hhahah gidicek zaten az kaldı sende zırlarsın tepembe @Bullyyok yani illaki gitmek istiyorsa tutmanında bir alemi yok işi gücü var tabi reel hayat onu çağırıyor burda ne işi var
Senin adını duyunca vartolu ile yamaç ( oka bas) @destere @serhatt @cookies @Bully @MasacRE- @MEnes @Sherlock @DarkLegenD @vadikızı @Dosi @ozmoturk @Billy Kane @turkuazz @dreamy @Maskeli Fedai
şimdi olmadı işte insan sözünde durmalı yarın dediysen yarın çek git işte beklemenin alemi yok
@Çiğdem- le onca masrafa girip deveye girdik planlarımızı altüst etmenin alemi varmı şimdi
@destere yi sevindirmeme adına yarın gitmeme kararı aldım.Hhahah gidicek zaten az kaldı sende zırlarsın tepembe @Bully
Gidiş tarihimi biraz uzatabilirim belki, sebeplerini anlatırım özelden. Yani o fok balığı sevinmesin hiç, yarın yolcu değilim.@destere senin için tam kış olmadan uyandı onun için kalmalısın bencede
Ooo güzel anlatmanı bekliyorum @destere duymasınGidiş tarihimi biraz uzatabilirim belki, sebeplerini anlatırım özelden. Yani o fok balığı sevinmesin hiç, yarın yolcu değilim.