Şimdilik iyiyim böyleSevgili yap sen, boşver Ebru Yaşar'ı.
Ayıpsın Nezi de severdikZevkin de iyiymiş he
O zaman Ebru Yaşar'ınla devam edersin.Şimdilik iyiyim böyle
Ayıpsın Nezi de severdik
Kız arkadaşı ne olarak kullanmamı bekliyorsun acabaO zaman Ebru Yaşar'ınla devam edersin.
Sevme anlamında kullanmanı istiyorum, çarpıtma. Sevecek biri olmazsa hayatında, işte böyle Ebru Yaşar'a bakıp durursun.Kız arkadaşı ne olarak kullanmamı bekliyorsun acaba
Ebru Yaşar eskidendi Nez vardı jelatin kağıdına sarıyordu kendiniSevme anlamında kullanmanı istiyorum, çarpıtma. Sevecek biri olmazsa hayatında, işte böyle Ebru Yaşar'a bakıp durursun.
Ebru Yaşar'dan şimdi de Nez'e atladı. Kim bilir daha neler var.Ebru Yaşar eskidendi Nez vardı jelatin kağıdına sarıyordu kendini
Petek Dinçöz Foolish CasanovaEbru Yaşar'dan şimdi de Nez'e atladı. Kim bilir daha neler var.
41'likle başladı, sonra 39, şimdi de 38. Giderek günümüze gelmeye başladı.Petek Dinçöz Foolish Casanova
Alexis Texas demem korkma41'likle başladı, sonra 39, şimdi de 38. Giderek günümüze gelmeye başladı.
Yaşlarını mı hesaplıyosun?41'likle başladı, sonra 39, şimdi de 38. Giderek günümüze gelmeye başladı.
Hayır, doğum tarihleri dikkatimi çekti. Doğum tarihlerine bir baktım, birbirlerine çok yakın.Yaşlarını mı hesaplıyosun?