Şimdilik iyiyim böyleSevgili yap sen, boşver Ebru Yaşar'ı.![]()
AyıpsınZevkin de iyiymiş he![]()
O zaman Ebru Yaşar'ınla devam edersin.Şimdilik iyiyim böyle
AyıpsınNezi de severdik
![]()
Kız arkadaşı ne olarak kullanmamı bekliyorsun acabaO zaman Ebru Yaşar'ınla devam edersin.![]()
Sevme anlamında kullanmanı istiyorum, çarpıtma. Sevecek biri olmazsa hayatında, işte böyle Ebru Yaşar'a bakıp durursun.Kız arkadaşı ne olarak kullanmamı bekliyorsun acaba![]()
Ebru Yaşar eskidendi Nez vardı jelatin kağıdına sarıyordu kendiniSevme anlamında kullanmanı istiyorum, çarpıtma. Sevecek biri olmazsa hayatında, işte böyle Ebru Yaşar'a bakıp durursun.![]()
Ebru Yaşar'dan şimdi de Nez'e atladı. Kim bilir daha neler var.Ebru Yaşar eskidendi Nez vardı jelatin kağıdına sarıyordu kendini![]()
Petek Dinçöz Foolish CasanovaEbru Yaşar'dan şimdi de Nez'e atladı. Kim bilir daha neler var.![]()
41'likle başladı, sonra 39, şimdi de 38. Giderek günümüze gelmeye başladı.Petek Dinçöz Foolish Casanova![]()
Alexis Texas demem korkma41'likle başladı, sonra 39, şimdi de 38. Giderek günümüze gelmeye başladı.![]()
Yaşlarını mı hesaplıyosun?41'likle başladı, sonra 39, şimdi de 38. Giderek günümüze gelmeye başladı.![]()
Hayır, doğum tarihleri dikkatimi çekti. Doğum tarihlerine bir baktım, birbirlerine çok yakın.Yaşlarını mı hesaplıyosun?![]()