FF Forumdaki Ahlaki Çöküntü

@Bully @Afet Güçverir @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @kerem @denizz19 @DarkLegenD @xBUGRAx @Billy Kane @MEnes @Doğu @MasacRE- @Sherlock @dreamy @Maskeli Fedai

@Afet Güçverir Böyle bir konu açmıştı erkek üyelerin birbirleriyle cilveleşmeli mesajlarına değinerek :A @bazinga da püflüyordu :A

@destere Geldiğinde buna ne tepki verecek diye merak ediyordum işte :A :A :A
2379incil2959157.png

@DarkLegenD seni de mi kaybettik 😱

@DarkLegenD En fırlama parlakcıdır kulupten zor atmıstık :A @destere Forumun bu halini yeni görmeye basladı en çokta onu merak ediyordum :A :A :A
Destere 'ağır abi' olmuş, Çukur izleyip gelmiş. :A Kendisinden güzel bir karşılık beklerdim. :A

@Bully @Afet Güçverir @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @kerem @denizz19 @DarkLegenD @xBUGRAx @Billy Kane @MEnes @Doğu @MasacRE- @Sherlock @dreamy @Maskeli Fedai

@Afet Güçverir Böyle bir konu açmıştı erkek üyelerin birbirleriyle cilveleşmeli mesajlarına değinerek :A @bazinga da püflüyordu :A

@destere Geldiğinde buna ne tepki verecek diye merak ediyordum işte :A :A :A
2379incil2959157.png
@destere forumun son haline bakınca far görmüş tavşan gibi kaldı daha neler neler görecek :A :A

ben diyorum bu dark niye yumuşadı birden demekki forum onu bozmuş :) valla bu gırgır şamata muhabbetler kararında güzelde aşırıya kaçınca bayıyor:)
yukarda @MEnes in mesajıda gördüm bizim kırsaçlıda bu aşırılıktan bunalıma girmiş gibi :)
Fazla cıvıklaşmıştı bu muhabbetler, ben de sıkılmaya başlamıştım. Zaten bu ara fazla damlamıyorum foruma, sen yeni geldin ama diğerleri tarafından fark ediliyordur. :) Ama sen gelince bir istisna yapıp özellikle Cumartesi geceleri uğrayabilirim, etrafı bir güzel sıvarız hazır tüm sıvacılar buradayken. :) @MasacRE- @Doğu

Fazla cıvıklaşmıştı bu muhabbetler, ben de sıkılmaya başlamıştım. Zaten bu ara fazla damlamıyorum foruma, sen yeni geldin ama diğerleri tarafından fark ediliyordur. :) Ama sen gelince bir istisna yapıp özellikle Cumartesi geceleri uğrayabilirim, etrafı bir güzel sıvarız hazır tüm sıvacılar buradayken. :) @MasacRE- @Doğu
Sivan bozulmuştur senin , forum değil :A

tamam cumartesi bekliyoruz:) hangi konuyu sıvayacağımızı şimdiden kararlaştırmayalım gelişigüzel dalarız :) @MasacRE- @Doğu kaybolmayın bir yere :)