FF Forumdaki Ahlaki Çöküntü

Bence sıkıcı bir hal aldı bu goygoy. Gittikçe de komik olmamaya insanları daha da sıkmaya başladı. En azından beni öyle. :D

@Bully @Afet Güçverir @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @kerem @denizz19 @DarkLegenD @xBUGRAx @Billy Kane @MEnes @Doğu @MasacRE- @Sherlock @dreamy @Maskeli Fedai

@Afet Güçverir Böyle bir konu açmıştı erkek üyelerin birbirleriyle cilveleşmeli mesajlarına değinerek :A @bazinga da püflüyordu :A

@destere Geldiğinde buna ne tepki verecek diye merak ediyordum işte :A :A :A
2379incil2959157.png

@Bully @Afet Güçverir @Yiğitt @sokak sanati @serhatt @kerem @denizz19 @DarkLegenD @xBUGRAx @Billy Kane @MEnes @Doğu @MasacRE- @Sherlock @dreamy @Maskeli Fedai

@Afet Güçverir Böyle bir konu açmıştı erkek üyelerin birbirleriyle cilveleşmeli mesajlarına değinerek :A @bazinga da püflüyordu :A

@destere Geldiğinde buna ne tepki verecek diye merak ediyordum işte :A :A :A
2379incil2959157.png

@Billy Kane bizim gibi forumda kalan son kaleler için bir konu açmıştı geçen, @destere yi oraya davet ediyorum :A Ne kadar uzak durursak o kadar iyidir o parlak muhabbetlerinden :A

https://fav10.net/forum/threads/betül-lily-resimleri.283031/

ben diyorum bu dark niye yumuşadı birden demekki forum onu bozmuş :) valla bu gırgır şamata muhabbetler kararında güzelde aşırıya kaçınca bayıyor:)
yukarda @MEnes in mesajıda gördüm bizim kırsaçlıda bu aşırılıktan bunalıma girmiş gibi :)

Sen gelme zaten orası bize ait :A
ben diyorum bu dark niye yumuşadı birden demekki forum onu bozmuş :) valla bu gırgır şamata muhabbetler kararında güzelde aşırıya kaçınca bayıyor:)
yukarda @MEnes in mesajıda gördüm bizim kırsaçlıda bu aşırılıktan bunalıma girmiş gibi :)
Zaten destere oldumu bu tür şeyler olmuyor forumda diyorum :A Yanı yine öyle konular kesildi destere forumun sapığı olarak dengeliyor :A :A :A

İpin ucu kaçtı iyice, beni de rahatsız etti bir süre sonra @MEnes yoldaşıma hak veriyorum o konuda :)

Foruma kaliteli gırgırı getiren kral :D