Resimi çizersin ama fotoğrafı çekersin. Bunlar kameradan çekilmiş fotoğraflar, çizilmiş olan resim değil.Konumuz bu mu şimdi?
Resimi çizersin ama fotoğrafı çekersin. Bunlar kameradan çekilmiş fotoğraflar, çizilmiş olan resim değil.Konumuz bu mu şimdi?
O konuda söz vermem bu hatunla güzel bir tatile gidilir orada eğlenip yer içersin sonra da evine bırakırımSinsi bir yılan gibi yanaşırsın sen.
Resimi çizersin ama fotoğrafı çekersin. Bunlar kameradan çekilmiş fotoğraflar, çizilmiş olan resim değil.
O konuda söz vermem bu hatunla güzel bir tatile gidilir orada eğlenip yer içersin sonra da evine bırakırım
Ama çok sağlam hatun maşallah Allah sahibine bağışlasınKesinlikle böyle yaşanır her şey.
Ama çok sağlam hatun maşallah Allah sahibine bağışlasın
Bu gece yatamam şimdi benBiz sağlam olmayanını paylaşmayız.
Bu gece yatamam şimdi ben
Tamam kaybolBu işin sonu kötü bir noktaya gidiyor.
Aylardır askerde olan biri olduğun aklıma geldikçe inandırıcılığın azalıyor.Yok la saldırmam hatuna abartma o kadar Abaza değilim
Siz bana göre daha tehlikeli gözüküyorsunuz.Senin gibi, "yavaş gel" diyenden korkmayacaksın yani.
Fotoğraf paylaşıp, yorum yaptığımız için tehlikeli ilân edildik.Siz bana göre daha tehlikeli gözüküyorsunuz.
@Sherlock sizin yorumunuza dikkat çekinceye kadar masumdunuz.Fotoğraf paylaşıp, yorum yaptığımız için tehlikeli ilân edildik.
Normâl bir yorum yaptığım, nara atmadığım için dikkat çekmiştir.@Sherlock sizin yorumunuza dikkat çekinceye kadar masumdunuz.
Doğru söylüyorsun aslındaAylardır askerde olan biri olduğun aklıma geldikçe inandırıcılığın azalıyor.
Bölüme efsane bir giriş yapmışsın seni can-ı gönülden kutluyorum Kendisini instagramdan daha detaylı bir incelemeye almış bulunmaktayım şu an, söyleyeceklerim bu kadarGelin de inceleme yapın. @Billy Kane @MasacRE-