Resimi çizersin ama fotoğrafı çekersin. Bunlar kameradan çekilmiş fotoğraflar, çizilmiş olan resim değil.Konumuz bu mu şimdi?![]()
Resimi çizersin ama fotoğrafı çekersin. Bunlar kameradan çekilmiş fotoğraflar, çizilmiş olan resim değil.Konumuz bu mu şimdi?![]()
O konuda söz vermem bu hatunla güzel bir tatile gidilir orada eğlenip yer içersin sonra da evine bırakırımSinsi bir yılan gibi yanaşırsın sen.![]()
Resimi çizersin ama fotoğrafı çekersin. Bunlar kameradan çekilmiş fotoğraflar, çizilmiş olan resim değil.![]()
O konuda söz vermem bu hatunla güzel bir tatile gidilir orada eğlenip yer içersin sonra da evine bırakırım![]()
Ama çok sağlam hatun maşallah Allah sahibine bağışlasınKesinlikle böyle yaşanır her şey.![]()
Ama çok sağlam hatun maşallah Allah sahibine bağışlasın![]()
Bu gece yatamam şimdi benBiz sağlam olmayanını paylaşmayız.![]()
Bu gece yatamam şimdi ben![]()
Tamam kaybolBu işin sonu kötü bir noktaya gidiyor.![]()
Aylardır askerde olan biri olduğun aklıma geldikçe inandırıcılığın azalıyor.Yok la saldırmam hatuna abartma o kadar Abaza değilim![]()
Siz bana göre daha tehlikeli gözüküyorsunuz.Senin gibi, "yavaş gel" diyenden korkmayacaksın yani.![]()
Fotoğraf paylaşıp, yorum yaptığımız için tehlikeli ilân edildik.Siz bana göre daha tehlikeli gözüküyorsunuz.![]()
@Sherlock sizin yorumunuza dikkat çekinceye kadar masumdunuz.Fotoğraf paylaşıp, yorum yaptığımız için tehlikeli ilân edildik.![]()
Normâl bir yorum yaptığım, nara atmadığım için dikkat çekmiştir.@Sherlock sizin yorumunuza dikkat çekinceye kadar masumdunuz.![]()
Doğru söylüyorsun aslındaAylardır askerde olan biri olduğun aklıma geldikçe inandırıcılığın azalıyor.![]()
Bölüme efsane bir giriş yapmışsın seni can-ı gönülden kutluyorum